'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Πως θα εντοπίσεις έναν άπιστο άντρα !!!!!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Πολλοί δυναμικοί και επιτυχημένοι άνδρες έχουν μια τάση προς την απιστία, λένε οι ειδικοί, κι εσείς δεν έχετε παρά να αναγνωρίστε τα σημάδια προτού είναι πολύ αργά!


Ο πάμπλουτος παίκτης του γκολφ Τάιγκερ Γουντς απίστησε και μάλιστα παραπάνω από μία φορά, το ίδιο και ο σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ. Οσο για τη Χάλι Μπέρι, ανακάλυψε με τον χειρότερο τρόπο πως ο σύζυγός της τραγουδιστής Ερικ Μπένετ είχε συνάψει όχι μία αλλά 27 εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του γάμου τους!

Ποια είναι τα δέκα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας βρίσκεται σε λάθος μονοπάτια; Πρόκειται για ενδείξεις που θα σημάνουν τον συναγερμό πως κάτι δεν πάει καλά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα ως νέοι επιθεωρητές Κλουζό να ερευνήσετε περισσότερο την κατάσταση.

Ξαφνικά σας αγαπάει πολύ! Αν αρχίσει να σας φέρνει λουλούδια χωρίς λόγο ή ενδιαφέρεται για εσάς πάρα πολύ, τότε ίσως πρέπει να προσέχετε. Αν η προσοχή και η αγάπη του δεν είναι η συνηθισμένη, τότε τη χρησιμοποιεί ως τέχνασμα για να κρύψει ένα παράνομο μυστικό.

Του αρέσει να τσακώνεται μαζί σας. Αρχίζει τον καβγά, ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε καν γκρινιάξει. Εχει ενοχές, λένε οι ειδικοί, και συμπληρώνουν πως ψάχνει να βρει μια δικαιολογία για την κακή συμπεριφορά του. Τσακώνεται μαζί σας για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι βλέπει μιαν άλλη γυναίκα. Προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι δεν είναι ευτυχισμένος στη σχέση του, επειδή εσείς τσακώνεστε μαζί του και αυτό δικαιολογεί την προσπάθειά του να αναζητεί την προσοχή σε μιαν άλλη γυναίκα.

Θέλει σεξ, αλλά όχι με εσάς! Κάτι παρόμοιο έπαθε και η Μιράντα στην πρώτη ταινία «Sex and the city». Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που περάσατε ωραία στο κρεβάτι, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Ποιος άνδρας άλλωστε δεν σκέφτεται το σεξ τουλάχιστον δέκα φορές την ημέρα; Αν το σκέφτεται λοιπόν και δεν… το κάνει πράξη μαζί σας, τότε βρίσκει αλλού αυτό που θέλει.

Ακούει άλλου είδους μουσική, φορά καινούργια κολόνια και έχει νέο χαρακτήρα. Ο σύντροφός σας αλλάζει, ωστόσο αυτή η αλλαγή δεν είναι απαραίτητα καλή. Αν ξαφνικά αντί για σοβαρός και χαμηλών τόνων, προτιμά να λικνίζεται στους ρυθμούς της r ‘n’ b, φορά νέο άρωμα και θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, ίσως να δέχεται διαφορετικές επιρροές. Οπως λένε οι ειδικοί, θέλοντας να πλησιάσει το νέο αντικείμενο του ενδιαφέροντός του επιδιώκει να αλλάξει χαρακτήρα.

Οι νέοι φίλοι του, δικοί σας «εχθροί». Αν ο άνδρας σας απέκτησε ξαφνικά έναν νέο φίλο από τη δουλειά ή το γυμναστήριο και του αρέσει να περνά όλο και πιο πολύ χρόνο μαζί του, τότε ίσως αυτό είναι ένδειξη απιστίας. Του αρέσει να μιλά μαζί του στο τηλέφωνο ή τον αναφέρει συχνά στις συζητήσεις σας, μήπως όμως ο Γιώργος είναι η Γεωργία;

Το κινητό του είναι κλειστό ή «ο συνδρομητής είναι εκτός δικτύου». Αρχισε να μην απαντά το κινητό του ή το κρύβει από εσάς. Είναι σημάδι ανησυχίας; Ναι, αν παράλληλα το έχει για πολλές ώρες κλειστό ή πετάγεται ανήσυχος κάθε φορά που εκείνο χτυπά μπροστά σας.

Ενδείξεις και αποδείξεις. Ξαφνικά έξοδα, μια νέα πιστωτική κάρτα, χρήματα που λείπουν από το οικογενειακό ταμείο. Ισως ο σύντροφός σας κρύβει αγορές που έκανε για τη νέα του κατάκτηση! Ρίξτε μια ματιά στη συγκεντρωτική απόδειξη της πιστωτικής του κάρτας ή στο πορτοφόλι του. Απλώς φροντίστε να μην το καταλάβει!

Δεν μπορείτε να βασιστείτε πάνω του. Αν δεν μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια μαζί του, τότε δεν μπορείτε και να τον εμπιστευτείτε. Ερχεται αργά στο σπίτι μετά τη δουλειά ή φεύγει νωρίς το Σάββατο το πρωί για να πάει γυμναστήριο; Ισως πρόκειται για ένδειξη προβλήματος. Τέτοιου είδους… ασυνέπειες, ίσως σημαίνουν έναν αδιάφορο σύντροφο που έχει ήδη στρέψει την προσοχή του αλλού.
Κατηγορεί εσάς για απιστία. Είναι ένοχος αλλά προσπαθεί να ρίξει τις κατηγορίες σε εσάς. Πρόκειται ίσως για την πιο κλασική ένδειξη απιστίας. Οι τύψεις τον πνίγουν, γι’ αυτό και προβάλλει τα συναισθήματά του σε εσάς, λένε οι ψυχολόγοι.

Ξαφνικά, έχει ραντεβού για δουλειά! Σύσκεψη μέσα στο Σαββατοκύριακο, επαγγελματικό δείπνο Παρασκευή βράδυ; Δύσκολα τα πράγματα. Το πιο πιθανό είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας να απαιτεί περισσότερα από τον σύντροφό σας!


Πηγή: Espresso
http://www.dailyfucks.gr/

1 σχόλιο: