'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Λόγω ... φρονήματος !!

Αναστάτωση επικρατεί στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης μετά από καταγγελίες φοιτητών ότι απέρριψαν από μεταπτυχιακό δύο συναδέλφους τους λόγω των αριστερών φρονημάτων τους.


Πρόκειται για δύο άριστους φοιτητές με βαθμολογία 8,5 για τον έναν, ο οποίος είναι και ο καλύτερος του έτους του και 7 για τον δεύτερο.

Όπως αποκαλύπτει η "Ελευθεροτυπία", με την αρμόδια επιτροπή του εν λόγω μεταπτυχιακού έχουν διαφωνήσει αρκετοί καθηγητές ενώ γεγονός  ότι οι δύο μαθητές δεν έχουν πάρει σαφή απάντηση για ποιο λόγο δεν έγιναν δεκτοί, σε συνδυασμό και με την έντονη πολιτική τους δράση, έχει προκαλέσει την αντίδραση τόσο των φοιτητικών παρατάξεων όσο και μιας μερίδας καθηγητών οι οποίοι κάνουν λόγο για ποινικοποίηση του φοιτητικού κινήματος.

Ο πρόεδρος του τμήματος Γιώργος Τσιρώνης, ανέφερε στην εφημερίδα ότι υπάρχουν και άλλοι φοιτητές που δυσαρεστήθηκαν επειδή δεν έγιναν δεκτοί στο πρόγραμμα και εάν γίνει συζήτηση για τους συγκεκριμένους δύο φοιτητές τότε πρέπει να γίνει και για τα προσόντα και των άλλων, προσθέτοντας ότι οι προϋποθέσεις του μεταπτυχιακού είναι πολλές πέραν του καλού βαθμού.

ΠΗΓΗ:   http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου