'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Μαλλιοτραβήγματα για ένα... ρολόι !!!!!

Μ
αλλιοτραβήγματα, ακόμη και... γροθιές (!) αναστάτωσαν την περασμένη εβδομάδα τους καταστηματάρχες και τους διερχόμενους από την οδό Γούναρη της Πάτρας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου.

Μία μεγαλωμένη κυρία διαπληκτιζόταν έντονα με τη νεαρή υπάλληλο παρακείμενου καταστήματος κατηγορώντας την για εξαπάτηση και για χρήματα που, όπως έλεγε, της «έφαγε» πουλώντας της ένα ρολόι που δήθεν είχε φέρει για λογαριασμό της από χώρα του εξωτερικού. 

Την απάτη την είχε ανακαλύψει τυχαία η γυναίκα που ήταν το θύμα της υπόθεσης και είχε μεταβεί στο κατάστημα, όπου εργαζόταν η νεαρή, για να της ζητήσει εξηγήσεις.

Εκείνη βγήκε έξω για να μη δώσει στόχο στους πελάτες αλλά κυρίως στα αφεντικά της, όμως στη διάρκεια της συζήτησης τα «αίματα άναψαν» και άρχισε η εκατέρωθεν φραστική επίθεση. 

Η ένταση ολοένα και φούντωνε, και μάλιστα σε σημείο που οι δύο γυναίκες δεν δίστασαν να βρίζουν με άκρως ακατάλληλες εκφράσεις η μία την άλλη και πολύ γρήγορα να αρπάζονται οι δυο τους μαλλί με μαλλί! 

Για μερικά λεπτά οι επιχειρηματίες της γειτονιάς παρακολουθούσαν αμήχανοι, όπως επίσης και περαστικοί. Και όταν είδαν ότι η κατάσταση χειροτέρευε και άρχισαν να... πέφτουν και ψιλές τότε επενέβησαν χωρίζοντας τις δύο γυναίκες και αποτρέποντας τα χειρότερα. 

Ανακάλυψε τυχαία την απάτη
 
Όπως αποκαλύφθηκε, η νεαρή εργαζόμενη είχε αγοράσει ένα χρωματιστό μοντέρνο ρολόι από ένα κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας, έναντι 50 ευρώ και όταν η γυναίκα την είχε δει να το φοράει την είχε ρωτήσει από πού το πήρε. 


Κι εκείνη, αντί να της πει την αλήθεια, της είπε ότι είχε... άκρες και έφερνε ρολόγια από την Ιταλία, αναφέροντάς της ότι το κόστος ανέρχεται στα 100 ευρώ για κάθε ρολόι. 

Η γυναίκα το παρήγγειλε, το παρέλαβε και το πλήρωσε, αλλά λίγες ημέρες αργότερα το είδε τυχαία στη βιτρίνα του Πατρινού καταστήματος. Και όταν ρώτησε την ιδιοκτήτρια, η τελευταία της επιβεβαίωσε ότι το ρολόι το είχε αγοράσει πριν λίγες μέρες η υπάλληλος, έναντι -φυσικά- 50 και όχι 100 ευρώ!... 

ΠΗΓΗ:    http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου