'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τι δουλειά κάνεις; -Πορνοστάρ και παίκτρια πόκερ !!!!


Αν έχεις ταράξει το Novacinema3 κάθε βράδυ στις 01:00-03:00 ή αν πληρώνεις συνδρομή για Private Spice και Dorcel TV, ευχόμενος από μέσα σου να σου δινόταν η ευκαιρία να περάσεις ένα βράδυ με μία από τις καυτές πρωταγωνίστριες των… ποιοτικών αυτών ταινιών (ορισμένες έχουν ωραία υπόθεση), τότε είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί η ευχή σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κερδίσεις ένα satellite για μια μεγάλη διοργάνωση και οι ευκαιρίες να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με ένα μοντέλο- πορνοστάρ αυξάνονται ραγδαία χρόνο με το χρόνο, καθώς όλο και περισσότερες εταιρίες πόκερ αποφασίζουν να σπονσοράρουν τις εν λόγω κυρίες για λόγους διαφήμισης.

Τελικά στο εξωτερικό είναι πολύ προχωρημένοι. Στην Ελλάδα μια κοπέλα ξεκινάει ως μοντέλο για να γίνει παρουσιάστρια- τραγουδίστρια και να καταλήξει στην Επίδαυρο ως ηθοποιός (αν δεν πάει στο Hollywood για διεθνή καριέρα). Έξω, η μόδα πλέον είναι να ξεκινήσεις ως μοντέλο shanna_moakler_l1για να γίνεις παίκτρια πόκερ. Θέλει δουλειά και κόπο όμως, αλλά αν έχει και μια ταινιούλα εκπαιδευτικού περιεχομένου στο βιογραφικό της, τότε τα πράγμα είναι σαφώς ευκολότερα. Λέτε όταν μπει το πόκερ στην Ελλάδα να έχουμε ανάλογα πράγματα;

Ένα από τα μοντέλα που πλέον βγάζουν το ψωμί τους από το πόκερ είναι η Shanna Moakler, η οποία πριν υπογράψει συμβόλαιο με την UltimateBet ήταν, σύμφωνα με γνωστή online εγκυκλοπαίδεια, μοντέλο- ηθοποιός- star των reality και πρώην βασίλισσα ομορφιάς, ενώ έχει γίνει και εξώφυλλο στο περιοδικό Playboy. Σίγουρα ένα μεγάλο βιογραφικό, με την UltimateBet να κάνει κίνηση ματ, εντάσσοντας την στην ομάδα επαγγελματιών της.

underwood-ryanΌταν η Sarah Underwood γινόταν Playmate το 2007 ήξερε ότι πολλές πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα κι έτσι έγινε. Στην αρχή αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηθοποιία αλλά τελικά την κέρδισε το πόκερ, με το Victory Poker να της προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας. Άντε και με ένα WPT κοριτσάρα μου.

Όταν η Samantha Ryan γύριζε ταλαιπωρημένη από τα γυρίσματα των ταινιών της, το αγόρι της την ρωτούσε «Τι έκανες σήμερα;» και εκείνη απαντούσε «Άσε, γ@$%κα στη δουλειά». Σίγουρα το αγόρι της δεν ήθελε να κουράζεται η αγαπημένη του (ειδικά όταν έχει στο ενεργητικό της και 140 ταινίες!!) και την προέτρεψε να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Η ίδια δεν ήθελε να αφήσει τον χώρο της τέχνης και είπε να δοκιμάσει την σκηνοθεσία όπως και έγινε, με το αριστούργημα «Sorority Sluts: Iota Eta Pi» να φέρει την δική της υπογραφή. Πλέον, έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και μπορείτε να την συναντήσετε με τα διακριτικά της UltimateBet στα τραπέζια του πόκερ.
Οι παραπάνω κοπέλες είναι μερικές από αυτές που αποδεικνύουν ότι για να υπογράψεις συμβόλαιο με μία εταιρία πόκερ χρειάζεται σκληρή δουλειά και μέσα από αυτήν θα ανταμειφτείς. Όχι σαν ορισμένα κοριτσάκια (Annette Obrestad) που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες από την μία μέρα στην άλλη.

Υ.Γ. Λέτε να σηκώσει το επόμενο Greek Poker Tour η Τζούλια;

Απολαύστε τες
Sarah Jean Underwood
Sara_Jean_Underwood_by_m4riOS
Shanna Moakler
shanna-moakler-03
Samantha Ryan
Samantha-Ryan2



ΠΗΓΗ: http://www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου