'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ζούσε με το πτώμα της γυναίκας του για 4 μήνες!

Στην πόλη του Λας Βέγκας τελικά είναι όλα πιθανά να συμβούν!

Ο σύζυγος της Billie Jean James ζούσε με το πτώμα της συζύγου του για τέσσερις μήνες!

Η Billie Jean James, είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο και ο σύζυγος της έκανε ότι ήταν δυνατό για να την εντοπίσει. Τι ειδοποίησε την αστυνομία και την έψαχναν με ελικόπτερα και ειδικά σκυλιά, τι προσέφερε 8.000 ευρώ αμοιβή για να εντοπίσει την γυναίκα του... τίποτα, κανένα σημάδι από αυτήν.

Μέχρι που ο σύζυγος αφού είδε και απόειδε και πέρασαν και τέσσερις μήνες από την εξαφάνιση της γυναίκας του, πήρε την απόφαση να συμμαζέψει λίγο το σπίτι. Καθαρίζοντας ένα δωμάτιο ανακάλυψε... το πρώτο ίχνος της γυναίκας του, που δεν ήταν άλλο από το… πόδι της.

Ο σύζυγος έπαθε σοκ συνειδητοποιώντας ότι το πτώμα της γυναίκας του ήταν στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα που την αναζητούσε. Η αστυνομία δήλωσε ότι τα σκυλιά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την νεκρή γυναίκα μέσα στο σπίτι επειδή τα σκουπίδια ήταν τόσο πολλά που κάλυπταν την μυρωδιά της.

Το μόνο... παρήγορο για την Billie Jean James, η οποία ήταν ψυχαναγκαστική ρακοσυλλέκτρια και όσα αντικείμενα μάζευε από τον δρόμο τα συγκέντρωνε στο σπίτι, είναι ότι τελικά πέθανε βουτηγμένη στο… πάθος της.

ΠΗΓΗ:    http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου