'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Πες μου τους συνεργάτες σου, να σου πω ποιος είσαι...

Πολύς ντόρος τα τελευταία 24ωρα για τους συμβούλους του πρωθυπουργού, τις προσλήψεις τους, τις παραιτήσεις τους και τις… ευθιξίες τους.
 
Ακόμα πιο εύθικτο, όμως, αποδείχτηκε το πρωθυπουργικό γραφείο, το οποίο χτες εξέδωσε και ανακοίνωση για να πληροφορήσει τον ελληνικό λαό πως σε ό,τι αφορά τους πρώην, τους νυν και τους μελλοντικούς συμβούλους και συνεργάτες του κ. Παπανδρέου
(μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη 20άδα που απαρτίζεται από εγχώριους και αλλοδαπούς «φωστήρες»),
«όλα γίνονται στο φως της ημέρας».
Ως προς το τελευταίο, ουδεμία αντίρρηση.
Αλλωστε «στο φως της ημέρας» περιφέρει ο...
 κ. Παπανδρέου από τους Αθεμπίγιο μέχρι τους Στίγκλιτς, μπας και θαμπωθούν οι «ιθαγενείς» ότι απέκτησαν πρωθυπουργό με διεθνείς διασυνδέσεις,
πρωθυπουργό που εκτός από διοργανωτής «σοσιαλιστικών φλιπς φλοπς» στον Πόρο, καλεί άμα λάχει και το «ιππικό» (βλέπε: από τους νομπελίστες της λιτότητας μέχρι το ΔΝΤ) για να μας… «σώσει».
Αλλά μιας και περί συμβούλων και συνεργατών ο λόγος,
δεν ξεχνάμε ότι «στο φως της ημέρας» είχε γίνει ο κ. Ρόντος, σύμβουλος του κ. Παπανδρέου παλαιότερα, για να διαπράττει τα όσα «σκοτεινά» διέπραττε…
«Στο φως της ημέρας», επίσης, είχε επιλέξει ο κ. Παπανδρέου, από την κυρία Ματσούκα και την κυρία Καραχασάν μέχρι τους κ.κ. Μάνο και Ανδριανόπουλο, σε μια αποθέωση του επικοινωνιακού πολιτικαντισμού αφ’ ενός και του κυνισμού της ιδεολογικής μετάλλαξης αφ’ ετέρου.
«Στο φως της ημέρας», πάλι, έχει επιλέξει τους αξιότιμους υπουργούς του, που κόβουν μισθούς, συντάξεις και κεφάλια ανά την επικράτεια.
«Στο φως της ημέρας», τέλος, μόλις ανασχηματίσει τους προηγούμενους, θα επιλέξει και τους «αναδομημένους» υπουργούς του, με εντολή να κόβουν μισθούς, συντάξεις και κεφάλια, ανά την επικράτεια.
Ομως, κανείς σύμβουλος και κανείς συνεργάτης του πρωθυπουργού, νυν, πρώην και επόμενος, είτε είναι έμμισθος, είτε είναι άμισθος, δεν «ταλαιπωρείται» από εκείνον τον ιό της ευθιξίας που θα τον έκανε να διαχωρίσει τη στάση του ή να αρνηθεί τη θεσούλα του, επειδή, ακριβώς, υπηρετεί μια πολιτική που κόβει μισθούς, συντάξεις και κεφάλια. Τουναντίον..
Ως εκ τούτου, με τέτοιο ιστορικό προσλήψεων στο ενεργητικό του, που συνάδει απολύτως με την ακολουθούμενη πολιτική, ο κ. Παπανδρέου έχει επιβεβαιώσει – πάντα «στο φως της ημέρας» – εκείνο που έλεγε ο Μακιαβέλι στον «Ηγεμόνα» του, εδω και 500 χρόνια
και το οποίο το παραθέτουμε στην ελληνική του παράφραση:
«Πες μου τους συνεργάτες σου, να σου πω ποιος είσαι»…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου