'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Μίνι οπλοστάσιο εντοπίστηκε σε σπίτι Χανιώτη!!!!!!!

«Ξινοί» του βγήκαν οι πυροβολισμοί. Ο λόγος για έναν 54χρονο Χανιώτη, ο οποίος οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, καθώς ύστερα από έρευνα που έγινε σπίτι του, εντοπίστηκε ένα μικρό οπλοστάσιο.

Αφορμή ήταν οι άσκοποι πυροβολισμοί που έριξε στο γλέντι πριν το γάμο του γιού του. Ο 54χρονος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και του ΤΑΕ Αποκορώνου, οι οποίοι σε έρευνα που διενήργησαν στο σπίτι της οικογένειας όπου είχε στηθεί το γλέντι, βρήκαν όπλα και φυσίγγια.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, μετά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα αυτόματο πολεμικό τουφέκι κινεζικής προέλευσης τύπου Kalashnikov, ένα πολεμικό τουφέκι αμερικανικής προέλευσης τύπου Winchester, δύο πιστόλια αυστριακής προέλευσης τύπου Glock, ένα πιστόλι κρότου γερμανικής προέλευσης μάρκας COLT, δύο γεμιστήρες πιστολιών Glock, μια υφασμάτινη θήκη πιστολιού, μια στρατιωτική ξιφολόγχη, 147 φυσίγγια πολεμικών τυφεκίων - πιστολιών και περιστρόφων, 101 κάλυκες φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων.


Σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


ΠΗΓΗ:   http://www.zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου