'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Μία αληθινή ελληνοτουρκική ερωτική ιστορία !!!!!

Η αληθινή ελληνοτουρκική ερωτική ιστορία, μπροστά στην οποία ο Ονούρ και η Σεχραζάτ είναι παραμυθάκι, συνεχίζεται σήμερα… 

Τo Star, που την έφερε στο φως, αποκαλύπτει πως η οικογένεια του Τούρκου αξιωματικού δεν τον αφήνει να δίνει το παιδί που έκανε με την αγαπημένη του  Ελένη…

Η αγάπη τους κατάφερε να γκρεμίσει τα σύνορα, όχι όμως τις προκαταλήψεις. Πέντε βασανιστικούς μήνες ο Τούρκος υπαξιωματικός ικετεύει να τον αφήσουν να δει το παιδί που απέκτησε με την Ελληνίδα αγαπημένη του.

«Ο Οζγκιούρ θέλει να δει το παιδί και δεν τον αφήνουν. Ζει ένα δράμα αυτή τη στιγμή. Τον Οζγκιούρ τον χτύπησαν και οι γονείς του και τους είπε, όχι εγώ θα την πάρω πάλι πίσω , θα παραιτηθώ, θα κάνω ο, τι θέλω, θα φύγω στην Ελλάδα»εξομολογείται η Ελένη στο Star.

Τρία χρόνια πριν η Ελένη γνώρισε στο πρόσωπο του Οζγκιούρ τον απόλυτο έρωτα. Έφτασε στο σημείο να βγάλει πλαστή ταυτότητα και να εμφανιστεί ως Τουρκάλα για να μπορέσει να ζήσει μαζί του. Η ζωή της ως Ελένη είχε τελειώσει.

«Ζούσα ως Σεμιχά. Εν τω μεταξύ τα τούρκικά μου δεν είναι πεντακάθαρα και οι συνάδελφοι του Οζγκιούρ ακόμα ρωτούσαν και τους έλεγε, ότι η Σεμιχά έζησε στο εξωτερικό και γι΄αυτό το λόγο δε μιλάω καθαρά τουρκικά. Δεν τους έλεγε σε καμία περίπτωση ότι είμαι Ελληνίδα. Πάντα ζούσαμε με το φόβο αυτής της ταυτότητας, τίποτα παραπάνω» συμπληρώνει.

Ένιωθαν κυνηγημένοι κι όμως προχώρησαν. Εκείνος ως Τούρκος υπαξιωματικός δεν επιτρεπόταν να παντρευτεί Ελληνίδα. Τα αστέρια όμως έγραψαν για αυτούς μια άλλη ζωή!

«Μου είχε πει, βγες κοίτα τα αστέρια,  είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κοιτάμε και οι δυο ταυτόχρονα. Δε με ενδιαφέρει κανένας, ούτε η θρησκεία σου, ούτε η χώρα σου, το μόνο που με ενδιαφέρει είσαι εσύ. Έτσι τον ερωτεύτηκα τον Οζγκιούρ.» λέει συγκινημένη.
Ό, τι ακολούθησε μετέτρεψε το όνειρο σε εφιάλτη. Τους κυνήγησαν, όταν ανακάλυψαν την αλήθεια. 

Ο Τούρκος υπαξιωματικός έφτασε στο σημείο να λιποτακτήσει για να καταφέρει να είναι μαζί με την αγαπημένη του και το παιδί που είχε φέρει εκείνη στον κόσμο 5 μήνες πριν.

«14 Ιουλίου βρέθηκα με τον Οζγκιούρ, φύγαμε και οι δυο μαζί κλείσαμε τα τηλέφωνα, εμένα μου είπε βγάλε και την μπαταρία γιατί τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται, να μην μπορέσουν να μας εντοπίσουν. Πήγαμε στο Κουσάντασι, ώστε να περάσουμε  Ελλάδα. Ήμασταν δυο ημέρες και οι δυο εξαφανισμένοι. Μας έψαχνε όλη η ταξιαρχία της Σμύρνης.»

Τότε ο πατέρας του παθαίνει καρδιακή προσβολή. Ξέρουν ότι πρέπει να γυρίσουν πίσω.
«Γυρνάμε πίσω πάλι στη Σμύρνη και βλέπουμε να έρχεται ο ταξίαρχος, η στρατονομία, να είναι μαζεμένα γύρω στα 30 άτομα και να έρχονται κατά πάνω μας. Βγάζει ο Οζγκιούρ το όπλο, το έβαλε στο κεφάλι μου και έλεγε θα τη σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω και να τους απειλεί, 2- 3 ώρες να είμαστε έτσι.

Ειλικρινά δε φοβήθηκα. Έλεγα τελείωσε, ούτως ή άλλως η ζωή μου τελείωσε. Έλεγα θα με σκοτώσει.

Μετά έγινε μια συζήτηση του εγγυήθηκε ότι θα με αφήσουν εμένα, δε θα μου κάνουν κακό και με αυτούς τους όρους παραδόθηκε».

Ήταν η τελευταία φορά που τον είδε. Σήμερα περιμένουν και οι δυο να δικαστούν ως ύποπτοι για κατασκοπεία! Η μόνη τους σκέψη που είναι ότι ο γιος τους είναι ασφαλής, μακριά από όλους.

ΠΗΓΗ:   star.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου