'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν έχετε διάθεση για sex ; 5 λόγοι στους οποίους μπορεί να οφείλεται..!!!!!!

Δεν έχετε νιώσει αυτή την ακαταμάχητη όρεξη για σεξ εδώ και καιρό; Πριν φρικάρετε και σκεφτείτε ότι η έλλειψη όρεξης για σεξ σημαίνει ότι η σχέση σας έχει πάρει την κάτω βόλτα, διαβάστε τις παρακάτω γραμμές και ανακαλύψτε μήπως φταίει κάποια από τις παρακάτω κακές συνήθειες.




 1. Κοιμάστε όλο το Σαββατοκύριακο

Αν περιμένετε το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί για να αναπληρώσετε την έλλειψη ύπνου της εβδομάδας, δεν είναι απορίας άξιο που το σεξ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.


2. Παίρνετε αντισυλληπτικά

Μια όχι και τόσο γνωστή παρενέργεια των αντισυλληπτικών χαπιών μπορεί να είναι η χαμηλή λίμπιντο, πιθανώς επειδή προκαλούν πτώση των επιπέδων τεστοστερόνης-μίας από τις ορμόνες που ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση, σημειώνει ο Michael Krych, διευθυντής του Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας και Ιατρικής, στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ.


3. Πίνετε πολύ αλκοόλ


Δύο ποτηράκια αλκοόλ μειώνουν τις αναστολές και σας χαλαρώνουν –σε πρώτη φάση. Αν όμως προχωράτε στο τρίτο (ή στο τέταρτο) ποτό μέσα σε λίγες ώρες, το πιο πιθανό είναι τελικά να μην έχετε καμία διάθεση για σεξ.Ακόμα και αν το κάνετε, το αλκοόλ επιβραδύνει τα αντανακλαστικά σας, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να φτάσετε σε οργασμό.


4. Τρώτε πολύ αργά το βράδυ

Η ποιότητα και η ποσότητα φαγητού που καταναλώνετε επηρεάζει επίσης τη λίμπιντό σας.Το κόλπο είναι οι μερίδες σας να είναι μικρές και να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να φάτε πριν από τις 8- 9 το βράδυ ή τουλάχιστον μερικές ώρες πριν πάτε στην κρεβατοκάμαρα με το σύντροφό σας. Επίσης αποφύγετε τα πολλά λιπαρά.


5. Έχετε εγκαταλείψει το γυμναστήριο και κάθε είδους άσκηση


Αν η καθημερινή φυσική σας δραστηριότητα περιλαμβάνει τη μετάβαση από την καρέκλα του γραφείου σας στο κάθισμα του οδηγού του αυτοκινήτου σας και από εκεί στον καναπέ του σπιτιού σας, είναι λογικό να νιώθετε τεμπελιά και ελάχιστη ή καθόλου διάθεση για σεξ.

Η καθιστική ζωή εμποδίζει τη ροή του αίματος, έτσι ώστε όχι μόνο νιώθετε υποτονικοί γενικά, αλλά έχετε επίσης λιγότερες πιθανότητες να αισθανθείτε να διεγείρονται οι αισθήσεις και να προκαλέσετε σεξουαλικά το σύντροφό σας.



ΠΗΓΗ:    http://meonomateponimo1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου