'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά τα πιράνχα έρχονται οι τρισδιάστατοι καρχαρίες !!!!!!!

Τα “τρισδιάστατα πλάσματα του νερού που... δαγκώνουν γερά σε b-movie ύφος” πρέπει να είναι η τελευταία μόδα του Hollywood στα splatter, αφού μετά τα «Piranha 3D» που έκαναν αίσθηση στις ΗΠΑ ακολουθούν οι τρισδιάστατοι καρχαρίες που ετοιμάζει ο David R. Ellis, στο θρίλερ «Shark Night 3D».
Με έντονες b-movie καταβολές, το σενάριο των Will Hayes και Jesse Studenberg ακολουθεί μια ομάδα διαφόρων ανθρώπων (ανάμεσά τους μια γυναίκα που φοβάται το νερό μετά από ένα ατύχημα που είχε, έναν κοινωνικά απροσάρμοστο που νομίζει ότι είναι ο νέος Brad Pitt, ένα ζεύγος ερωτευμένων μελλόνυμφων κ.α.) που μοιράζονται έναA εξοχικό σπίτι σε μια λίμνη στη Λουιζιάνα. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσουν με τρόμο ότι η λίμνη είναι γεμάτη από πεινασμένους καρχαρίες που δεν είναι καθόλου του... γλυκού νερού!
Ο Ellis έχει εμπειρία και από b-movies, αφού έκανε το «Snakes On A Plane», αλλά και από θρίλερ, και μάλιστα τρισδιάστατα, αφού υπέγραψε το πιο πρόσφατο «Βλέπω Το Θάνατό Σου» που ήταν σε 3D.
Το καστ συγκεντρώνεται αυτή τη στιγμή, με πιο πρόσφατη προσάρτηση αυτή του Joel David Moore («Avatar»), τον οποίο θα δούμε στο ρόλο του «απροσάρμοστου». Τη λίστα συμπληρώνουν οι Sinqua Walls, Alyssa Diaz και Chris Carmack, ενώ αναζητείται ακόμα η βασική πρωταγωνίστρια.
Τα γυρίσματα ξεκινούν μέσα στον επόμενο μήνα και η ταινία πιθανότατα θα είναι έτοιμη το καλοκαίρι του 2011.

ΠΗΓΗ:    http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου