'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο φρουρός των... συσκευών !!!!!!!!!

Για κλοπές ηλεκτρονικών συσκευών τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε στο διαδίκτυο κατηγορείται 31χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στο Α.Τ Συντάγματος.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μαζί με έναν 43χρονο υπάλληλο της τράπεζας HSBC με τον οποίο «συνεργαζόταν».

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ιδιώτης που είχε πέσει θύμα κλοπής κατήγγειλε ότι σε ιστοσελίδα εντόπισε αγγελία πώλησης του υπολογιστή του, ο οποίος είχε κλαπεί από το αυτοκίνητο του αδελφού του.

Προγραμματίστηκαν αλλεπάλληλες συναντήσεις του ιδιώτη με τους δύο συλληφθέντες από τις οποίες προέκυψε ότι ο 31χρονος παρουσιαζόταν ως πωλητής του υπολογιστή και ο 43χρονος ως ο νόμιμος ιδιοκτήτης του.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων αστυνομικοί της οποίας προχώρησαν στην επ αυτοφώρω σύλληψη των δύο.

Ο μεν 43χρονος υποστήριξε ότι είχε αγοράσει τον υπολογιστή από τον 31χρονο, ενώ ο αστυνομικός δεν μπόρεσε να αιτιολογήσει την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Στην κατοχή του Ειδικού Φρουρού βρέθηκαν μάλιστα 8 κινητά τηλέφωνα και 6 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ενώ αντίστοιχα ευρήματα εντοπίστηκαν και στην κατοχή του 43χρονου.

Οι δύο κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος αλλά και κλοπή καθώς από την έρευνα δεν έχει προσδιοριστεί εάν οι ίδιοι έκλεβαν τις συσκευές ή εάν έχοντας πρόσβαση σε μικροκακοποιούς αναλάμβαναν την πώληση των κλοπιμαίων στο διαδίκτυο.

Για την υπόθεση διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

ΠΗΓΗ:   http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου