'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τελεσίγραφο Σαμαρά... ελήφθη από τον Π. Ψωμιάδη

Τελεσίγραφο στο Νομάρχη Θεσσαλονίκης και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στέλνει σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Αντώνης Σαμαράς, του ζητά να μην επιμείνει στην πρόθεσή του να συμπεριλάβει στο συνδυασμό για την περιφέρεια τον αδελφό του, Διονύση Ψωμιάδη.
Ο Διονύσης Ψωμιάδης αναμένεται να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του αδελφού του, Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, με αρμοδιότητα την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με κύκλους της Ρηγίλλης, ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο για λόγους αρχής και σε περίπτωση που αύριο στις 12 μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους ανακοινωθεί και το όνομα του αδελφού του, τότε θα πάρει πίσω το χρίσμα.
Το tvxs επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ζητώντας του να σχολιάσει τις πληροφορίες: «Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΝΔ και εγώ δεν έχω κάνει καμία ανακοίνωση για το συνδυασμό μου. Περιμένετε μέχρι αύριο και θα μάθετε περισσότερα. Σήμερα πάντως θα κοιμηθώ ήσυχος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη επικοινώνησε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος του μετέφερε την επιθυμία (και εντολή) του Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της ΝΔ, διεμήνυσε στο νομάρχη Θεσσαλονίκης, ότι αν ο αδελφός του Διονύσης συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, η ΝΔ θα κατηγορηθεί ότι ευνοεί φαινόμενα οικογενειοκρατίας.
Στον αντίποδα, υποστηρικτές του νομάρχη Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζουν ότι το γεγονός ότι ο νομαρχιακός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης, Διονύσης Ψωμιάδης, ήταν υποψήφιος και το 2002 και το 2006 και πρώτος σε ψήφους, δεν είχε ενοχλήσει μέχρι τώρα τη ΝΔ!
Σύμφωνα πάντως με κύκλους κοντά στο Νομάρχη η υποψηφιότητα του αδερφού του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

ΠΗΓΗ:   http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου