'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Δρόμοι σκοτώστρες, ξηλώνουν και τις πινακίδες στην Ανατολή Ιωαννίνων !!!!!!!

Μέχρι και τις πινακίδες σήμανσης ξηλώνουν από τους δρόμους της Ανατολής, άγνωστοι, οι οποίοι μάλλον τις βρίσκουν πολύ καταπιεστικές για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούν. 

Στην Ανατολή σχεδόν όλοι οι δρόμοι είναι μίας κατεύθυνσης. 

Δυστυχώς όμως κανείς δεν συμμορφώνεται με τις πινακίδες κυκλοφορίες. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι στο Epiruspost.gr ειδικά στις οδούς Παπανδρέου, Καραμανλή και Αγίας Σοφίας, που είναι δρόμοι με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, όποιος σέβεται την σήμανση, είναι αυτός που στην ουσία κινδυνεύει περισσότερο από όλους.

Ακόμη χειρότερη και πιο επικίνδυνη είναι η κατάσταση στις κάθετες οδούς. Αποτέλεσμα είναι καθημερινά να σημειώνονται πολλά τροχαία ατυχήματα.

Επειδή βέβαια ο τράχηλος του Έλληνα ζυγό δεν σηκώνει, το τελευταίο διάστημα κάποιοι έχουν αρχίσει να ξηλώνουν τη νύχτα ορισμένες πινακίδες μονοδρόμησης, στα σημεία που νομίζουν ότι τους βολεύει και έτσι έχουν μείνει μόνο τα κολωνάκια που τις στήριζαν.

Αρμόδιο για την Ανατολή είναι το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά, το οποίο απλά καταγράφει τα συμβάντα, δηλαδή τα ατυχήματα, εάν και όταν κληθεί, αλλά δυστυχώς μάλλον αδυνατεί να κάνει κάτι περισσότερο και πιο ουσιαστικό.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ακόμη και αυτοκίνητο της αστυνομίας, στην οδό Γιάννη Στάθα της Ανατολής, κινδύνευσε να τρακάρει με όχημα που κινούνταν αντίθετα στο δρόμο. Δυστυχώς το πλήρωμα του αστυνομικού αυτοκινήτου το μόνο που έκανε ήταν να...χαμογελάσει στον παραβάτη!

ΠΗΓΗ:   http://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου