'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στάσεις εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων την Πέμπτη και την Παρασκευή...

Στάση εργασίας από την έναρξη του ωραρίου μέχρι τις 10:30 πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη, οι δικαστικοί υπάλληλοι, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και συμβολική κατάληψη στο Πρωτοδικείο Αθηνών.  

Οι στάσεις εργασίας θα απαναληφθούν και αύριο, Παρασκευή.
Αιτήματα των δικαστικών υπαλλήλων είναι να καλυφθούν τα υπάρχοντα κενά που φτάνουν το 30% των οργανικών θέσεων, η μηχανοργάνωση των γραμματειών των δικαστηρίων και η βελτίωση της κτιριακής υποδομής των δικαστηρίων.Σε κατάληψη και του Δικαστικού Μεγάρου Πάτρας προχώρησαν οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι ζητούν την επίλυση τόσο των οικονομικών όσο και των θεσμικών αιτημάτων και να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο κτίριο.
Λόγω της κατάληψης, δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες για το πρωί της Πέμπτης δίκες. Οι κινητοποιήσεις δεν αποκλείεται να διαρκέσουν και τις επόμενες ημέρες.Στο πλευρό των δικαστικών υπαλλήλων τάσσεται η ΑΔΕΔΥ, η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η λειτουργική κατάσταση στα δικαστήρια είναι γνωστό ότι είναι από κακή έως απαράδεκτη και για την ίδια τη Δικαιοσύνη αλλά πολύ περισσότερο για τους Έλληνες πολίτες».

http://www.news21.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου