'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Το σεξ χτίζει... πολιτικές καριέρες Δήλωση-σοκ από βουλευτή του Μπερλουσκόνι!!!!

Μπρος στα κάλλη τι είναι η πολιτική εµπειρία; Δευτερεύον θέµα, σύµφωνα µε στενό συνεργάτη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 

Και αν µια γυναίκα θελήσει να διαβεί την πόρτα του Κοινοβουλίου, « το σώµα και το σεξαπίλ είναι τα ισχυρότερα προσόντα της ».
 
Ο Τζόρτζιο Στρακουαντάνιο, βουλευτής του κυβερνώντος κόµµατος Λαός της Ελευθερίας, είναι της άποψης πως το καλό πράγµα πρέπει να φαίνεται. Κατά συνέπεια, η προβολή ενός καλλίγραµµου σώµατος συνιστά ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό των εκκολαπτόµενων πολιτικών θηλυκού γένους. «Για να κάνει κάποιος καριέρα χρησιµοποιεί ό,τι µέσον έχει. Ακόµη και το σώµα του», δήλωσε ο συνεργάτης του ιταλού πρωθυπουργού. Μάλιστα, για να µην τον πουν σεξιστή και µισογύνη – κάτι που δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά – έσπευσε να διευκρινίσει πως «είναι απολύτως νόµιµο, αρκεί να γίνεται µε τη συγκατάθεση του ενδιαφεροµένου και να µην υπάρχει βία». Το καλύτερο, βεβαίως, το άφησε για το τέλος. «Εάν µια βουλευτής παραδεχθεί πως εξασφάλισε µια θέση στη Βουλή ως αντάλλαγµα για τη σεξουαλική προσφορά της, αυτό δεν συνιστά αιτία παραίτησης».


«Ολική καταστροφή»
Οπως ήταν αναµενόµενο, οι απόψεις του Τζόρτζιο Στρακουαντάνιο καταδικάστηκαν από σύσσωµη την πολιτική κοινότητα ως αηδιαστικές, µισογυνικές, χυδαίες και απαράδεκτες. «Ολική καταστροφή» τις χαρακτήρισε η εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι, Αλεσάντρα. Ωστόσο, τα σχόλια του Στρακουαντάνιο – γράφει ο ανταποκριτής της «Daily Τelegraph» στην Ιταλία – επιβεβαιώνουν τη συνήθη τακτική του Μπερλουσκόνι και των υποστηρικτών του, οι οποίοι έχουν τοποθετήσει στα βουλευτικά έδρανα πλήθος ωραιότατων µεν γυναικών, δίχως πολιτικά προσόντα δε.


Λαµπρό παράδειγµα αποτελεί η υπουργός Τουρισµού, η 42χρονη Μικέλα Μπραµπίλα, πρώην µοντέλο και γνωστή για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τις κοντές φούστες της. Χαρακτηριστική επίσης και η περίπτωση της Μάρα Καρφάνια, η οποία προτού ασχοληθεί µε τα πολιτικά δρώµενα πόζαρε ηµίγυµνη σε ανδρικό περιοδικό. Με τη Μάρα Καρφάνια στο δυναµικό του, το κυβερνών κόµµα της Ιταλίας µπορεί να καυχιέται ότι διαθέτει την ωραιότερη βουλευτίνα παγκοσµίως.


«Ουδέν σχόλιον...»
Οι δύο γοητευτικές κυρίες ωστόσο δεν δέχονται πως η καριέρα τους είναι αποτέλεσµα της εµφάνισής τους και για τον λόγο αυτό αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Στρακουαντάνιο. Και ο ίδιος, δεχόµενος τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσµου και της κοινής γνώµης, προχώρησε σε διευκρινίσεις. «Αυτό που εννοούσα είναι πως η φροντίδα της εξωτερικής εµφάνισης είναι δείγµα αυτοσεβασµού»...

Πηγη : www.tanea.gr

Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου