'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Φαντασίωσεις! τρίο με την καλύτερή της φίλη ή τον καλύτερό σου φίλο!!!!!

Γιατί τρίο; Γιατί η ιδέα τριών φίλων που πλέουν σε πελάγη ηδονής είναι ιδιαίτερα ερεθιστική. 

 Στην πρώτη περίπτωση (με τη φίλη) έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει νέες οδούς ηδονής, σε bisexual επίπεδο. Στη δεύτερη, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχει δυο επιθυμητούς άντρες στο κρεβάτι της που την κάνουν κέντρο του ερωτικού τους κόσμου και της χαρίζουν όση περισσότερη ηδονή μπορούν. Ειδικά αν πρόκειται για φίλη, τότε η bisexual ηδονή, που βασίζεται κυρίως σε πολλά προκαταρκτικά (άγγιγμα, στοματικό σεξ, που συνήθως εμείς οι άντρες περνάμε σε fast forward) είναι εξαιρετικά έντονη.

Όμως έχει και προϋποθέσεις: Η φίλη να μην είναι ποτέ πιο όμορφη από εκείνη. Και ο φίλος να κρατήσει το στόμα του κλειστό, να μην το πει σε κανέναν και να μην έχει όρεξη για επανάληψη την επόμενη μέρα. Και να μην το μάθει ποτέ κανείς. Που σημαίνει πως –αν δεν έχεις πέσει σε «περίπτωση», τυχερέ άνθρωπε- δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει πραγματικότητα.

Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής: Πώς θα μπορέσεις να φέρεις περισσότερους στο κρεβάτι σας χωρίς να τους …φέρεις; Μέσω μιας ερωτικής ταινίας. Ναι, στις γυναίκες αρέσει να βλέπουν πορνό, το έχουμε ξαναγράψει - αρκεί όμως να είναι μαζί με το σύντροφο που εμπιστεύονται και η ταινία να είναι της προκοπής, διότι έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις (σκηνικά, εξωτικά μέρη, γυναίκες-μοντέλα, άντρες που δεν είναι λαϊκοί κ.λπ.) και ξενερώνουν εύκολα. Το ακουστικό ερέθισμα των βογκητών των πρωταγωνιστών είναι συχνά πιο διεγερτικό για εκείνες από το οπτικό. Αν παράλληλα ξεκινήσεις απαλά προκαταρκτικά χάδια (όσο πιο αργά γίνεται, μην παρασυρθείς από αυτό που βλέπεις) την ώρα που χαζεύετε τα δρώμενα, τότε προβλέπουμε ηφαιστειακές εκρήξεις.


Φαντασίωση Νο4: Επιδειξιομανία


Οι γυναίκες έχουν μέσα τους έμφυτο το ένστικτο της επίδειξης, για να τραβήξουν την προσοχή των αρσενικών. Δεν ισχύει μόνο σε μας, αλλά στην πλειοψηφία των ζώων. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να φαντασιώνεται τον εαυτό της να σού κάνει ένα αργό, αισθησιακό στριπτήζ και κατόπιν να βγαίνει ολόγυμνη στο μπαλκόνι τη νύχτα, με κίνδυνο να της σφυρίξουν οι γείτονες. Ή να παίζει μαζί σου το παιχνίδι της Σάρον Στόουν στο μπαρ, αλλάζοντας σταυροπόδι χωρίς να φορά εσώρουχο. Η γοητεία του ρίσκου αυξάνει κατακόρυφα –για να μην πούμε εκτοξεύει- την ερωτική διέγερση. Ακόμα και το να σε αφήσει να την κοιτάζεις την ώρα που ξυρίζεται στο μπάνιο –προσφέροντάς σου τις γάμπες της σε τέλεια στάση- είναι μια μορφή επίδειξης. Για να μην αναφέρουμε το καλύτερο: Να σε αφήσει να γυρίσετε μαζί μια ιδιωτική ταινία πορνό. Εκεί χτύπησες τζάκποτ.

Όμως υπάρχουν και προϋποθέσεις: Οι γείτονες να μην είναι γνωστοί και στο μπαρ να μην υπάρχουν ματάκηδες, γεγονός που δεν παίζει και τόσο…

Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής: Πολιόρκησέ την. Άναψε τις φαντασιώσεις της, ψιθύρισέ της στο αυτί όλα όσα θα θελες να της κάνεις και να σού κάνει. Άγγιξε την τολμηρά στο μπαρ, χόρεψέ την σφιχτά, φίλησέ την παθιασμένα μπροστά σε κόσμο. Δείξ της ότι απόψε θα θελες να παραβείτε τους κανόνες. Περιέγραψέ της πόσο θα θελες να τη δεις να ποζάρει για σένα σε μια «πονηρή» ταινία (η λέξη πορνό αποφεύγεται) την οποία φυσικά θα κρατήσει εκείνη (για να χει το κεφάλι της ήσυχο). Αφού της ανάψεις το πράσινο φως δοκίμασε πόσο μπορεί να «γκαζώσει».

Φαντασίωση Νο5: Βιασμός

Ε καλά, κάτι σού είπαμε τώρα. Η Coca Cola των φαντασιώσεων. Πάει με όλα και τη θέλουν όλοι. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει σκεφτεί τον εαυτό της ερωτικό έρμαιο στα χέρια δυο «κακοποιών». Στην ουσία πρόκειται για πολλές φαντασιώσεις σε μια: Οι κακοποιοί είναι άγνωστοι (σεξ με άγνωστο), θα τη βιάσουν και οι δυο μαζί (κάνοντας τρίο) βρίζοντάς την (βρωμόλογα στο σεξ) κ.λπ. κ.λπ.

Όμως υπάρχουν και προϋποθέσεις: Οι άγνωστοι να είναι πεντακάθαροι, εμφανίσιμοι, να της απευθύνουν τα βρωμόλογα που εκείνη θέλει και να τη βιάσουν ακριβώς όπως αρέσει σε εκείνη (όπως βλέπεις και στην εξαιρετική διαφήμιση των Dolce & Gabbana). Η αποθήκη που θα την πάνε να μην έχει σκόνες, μούχλες και ποντίκια, (ίιιιου!), το πολύ κανένα σπασμένο τζάμι στο παράθυρο για εφέ. Στο τέλος δε, αν γίνεται, να την αποχαιρετήσουν με ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο και να την πάνε σπίτι, διότι πού να ψάχνει για ταξί στις ερημιές…

Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής της: Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Κάνε τα αντίθετα με την περίπτωση 2. Άσκησε εσύ τον απόλυτο έλεγχο. Δείξ της αντρικά χαρακτηριστικά, σφίξ την στην αγκαλιά σου, άναψέ την, ψιθύρισε της βρωμόλογα που θα την κάνουν να νιώσει (κάπως) φτηνή και σκλάβα του σεξ, έχε έτοιμες χειροπέδες, φίμωτρο και τα συναφή στο σπίτι. Γίνε (φαινομενικά) βίαιος. Σε αυτή τη φάση, το γρήγορο σεξ άνευ προκαταρκτικών επιτρέπεται. Αν εκείνη αντιστέκεται, μη μπερδευτείς και κάνεις πίσω, απλά πάει για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου…



πηγή

http://souitavip.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου