'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τι κοινό έχουν η γυναίκα και το αυτοκίνητο ;;;!!!

Θυμάσαι το κλασικό «γυναίκα και αυτοκίνητο δεν δανείζονται»; Ε λοιπόν υπάρχουν κι άλλοι κανόνες που ισχύουν και για το αυτοκίνητο και για την «γυναίκα» σου.

Ποτέ μην αγοράζεις από φίλο

Μπορεί να σου φαίνετε λογικό ν’ αγοράσεις το αυτοκίνητο του φίλου σου μιας και το ξέρεις. Τόσες φορές άλλωστε ήσουν στη θέση του συνοδηγού σε ατέλειωτες βόλτες στην παραλιακή. Κι όταν το πάρεις και μετά από δύο μήνες βγάλουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά, ποιόν θα κράξεις; Τον φίλο; Δεν γίνετε! Το ίδιο ισχύει και για τις γκόμενες. Θα «ψώνιζες» ποτέ από το μαγαζί του φίλου; Όχι! Αντρικός κώδικας τιμής.

Γουρούνι στο σακί
Βρήκες το μοντέλο που θες ν’ αγοράσεις, το ‘χεις ψάξει στο ίντερνετ, έχεις δει φωτό, έχεις ονειρευτεί άπειρες φορές τον εαυτό σου να κάθετε στη θέση του οδηγού. Και πας να το αγοράσεις και σου προτείνουν να κάνεις ένα test drive. Θα πεις όχι; Σκέψου ότι θα το έχεις τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια. Το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες. Χωρίς test drive «ψώνιζαν» γυναίκες στην εποχή του παππού σου, και μεταξύ μας, σε πόσες φωτό έχεις δει τον παππού μαζί με την γιαγιά να χαμογελάνε;

Τα φανταχτερά αυτοκίνητα δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητα
Είσαι σταματημένος στο φανάρι μέσα στην κίνηση της Κηφισίας και οδηγάς ένα Mercedes-Benz SLS AMG. Τώρα θα μου πεις αν το είχες θα το έβγαζες βόλτα στην Κηφισίας; Όχι αλλά παρακαλώ μην μου χαλάς το σενάριο. Και συνεχίζω… πόσα κεφάλια θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν; Εύκολη απάντηση. Όλα! Και τώρα το σενάριο Νο2. Μπαίνεις σ’ ένα κλαμπ και συνοδεύεσαι από μια γκόμενα αντάξια της Ατζελίνας; Πόσα κεφάλια θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν; Το πιασες;

Άκουσε το όταν σε προειδοποιεί
Εκεί που οδηγάς το τουτού σου, ξαφνικά ακούγετε ένας θόρυβος και μένεις στους 5 δρόμους. Το πας στον Μπάμπη τον μάστορα και σου λέει την ατάκα «καλά αυτόν το θόρυβο απ’ την μηχανή τόσο καιρό δεν τον άκουγες; Δεν κατάλαβες ότι κάτι δεν πάει καλά;». Έτσι και στις σχέσεις σου, μάθε ν’ ακούς. Αλλιώς θα είναι αργά όταν ακούσεις να χτύπα την πόρτα πίσω της καθώς θα φεύγει. Too late!
Είναι πολλά τα λεφτά… Και φυσικά μιλάω για τα λεφτά της συντήρησης. Είναι το πρώτο σου, το αγαπημένο σου αυτοκινητάκι αλλά δεν βαρέθηκες πρόβλημα στο πρόβλημα; Αξίζει να δώσεις για άλλη μια φορά μια περιουσία για να το φτιάξεις; Μήπως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις. Και με το αυτοκίνητο, και με τις γυναίκες, πρέπει να καταλαβαίνεις πότε ήρθε η ώρα για να φύγεις.

Το πρώτο δεν ξεχνιέται ποτέ!
Υπάρχει ποτέ περίπτωση να ξεχάσεις το πρώτο σου αυτοκίνητο; Υπάρχει ποτέ περίπτωση να ξεχάσεις την πρώτη σου γυναίκα; Τα λόγια είναι περιττά.

Μετά το τρακάρισμα, τίποτα δεν είναι ίδιο
Το στούκαρες, το έκανες σμπαράλια και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να το ξαναφέρεις στην προ-τρακαρίσματος εποχή του; Τα μπαλώματα πάντα φαίνονται, όσο μάστορας κι αν είσαι. Αλλάζει κάτι στις σχέσεις σου; Όχι. Όπως λέει κι ο σοφός λαός μας «άμα ραγίσει το γυαλί δύσκολα κολλάει».


της Χριστίνα-Πατρίσια Φωκιανού
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://okokoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου