'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Κατασκοπευτικά σενάρια με σύλληψη Τούρκου για παρακολούθηση του πρωθυπουργού!!!!!

Λίγο πριν από την προσγείωση του αεροπλάνου του πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο Μακεδονία για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 46χρονου Τούρκου υπηκόου ως υπόπτου για παρακολούθηση του Γιώργου Παπανδρέου. 

Ο 46χρονος, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα LESVOSNEWS, συνελήφθη κατά την ημέρα της άφιξης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του στη ΔΕΘ.
Ο άνδρας είχε φτάσει αεροπορικώς, σύμφωνα με πληροφορίες, σαράντα λεπτά νωρίτερα από τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη.
Οι άνδρες της ασφάλειας της Πολεμικής Αεροπορίας της μονάδας του αεροδρομίου διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος επιβάτης είχε κάνει κράτηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, αλλά μετά την άφιξή του κινήθηκε αντίθετα από την κατεύθυνση αυτή.
Επάνω του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εντοπίστηκαν κάμερες και ηλεκτρονικός εξοπλισμός που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση.
Αφού συνελήφθη ο 46χρονος, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Θέρμης, όπου κρατήθηκε έως ότου έρθουν άνδρες της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής, για να τον παραλάβουν και να τον ανακρίνουν.
Από την έρευνα και την ανάκριση προέκυψε ότι ο 46χρονος Τούρκος ερχόταν στη χώρα μας συνέχεια από το 1991 με σκοπό να παρακολουθεί πολιτικά πρόσωπα.
Οι αρχές ασφαλείας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της κατάστρωσης σχεδίου τρομοκρατικού χτυπήματος.

http://cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου