'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΝΤ - ΤΡΟΙΚΑΝΗ ΚΑΤΟΧΗ!!

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι «ο Σαμαράς φοβάται το αρχείο μου, οπτικό υλικό, που έχει σχέση με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη». Δηλώνει, ωστόσο, ότι το αρχείο αυτό δεν θα το δημοσιοποιήσει ποτέ!!!!

Είναι η
γνωστή μέθοδος παραποίησης...
της πραγματικότητας

Και ενώ κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του Α Γεωργιάδη έθεσε ως ποσοστό επιτυχίας αυτό που είχε πάρει ο ίδιος κατεβαίνοντας ως υποψήφιος υπερνομάρχης το 2002, δηλαδή το 14% περίπου, αντιλαμβανόμενος και εκνευρισμένος που εξ ιδίας υπαιτιότητάς του μετέτρεψε το κόμμα του από «μαγαζί γωνία» σε μαγαζάκι της γειτονιάς , κατέβασε τώρα το πήχη και μιλάει για ποσοστό επιτυχίας το αντίστοιχο που είχε λάβει στις περυσινές εθνικές εκλογές το 5,6% , δηλαδή ούτε καν το 7,2 % που πήρε το κόμμα του στις Ευρωεκλογές του 2009.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πονηρός πρόεδρος στη προσπάθειά του να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους του στο «μαντρί» του ΛΑ.Ο.Σ. κατέβασε ως υποψηφίους περιφερειάρχες τους μισούς σχεδόν βουλευτές της Κ.Ο του κόμματός του, μήπως και ξεγελασθούν οι απομακρυνόμενοι ψηφοφόροι του και ξαναγυρίσουν στο «μαντρί».

Κι εδώ είναι λάθος πάλι ο πρόεδρος. Ο κόσμος δεν ξεχνά ότι ΣΤΗΡΙΞΕ το ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας «ΝΑΙ» στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, με όλα τα συνεπακόλουθα μέτρα περικοπής μισθών, συντάξεων, επιβολής φόρων κοκ. Και ψήφισε «ΝΑΙ» όχι για να σωθεί η Χώρα, όπως ισχυρίζεται καθημερινά, είτε από το ΚΑΝΑΛΙ του, είτε από τα παράθυρα των κυβερνοκαναλιών και τα μικρόφωνα «ελεύθερων» ραδιοφώνων που συχνά τον φιλοξενούν, για να διορθώσει τις πολιτικές του αταξίες, που είναι ΚΑΘΕΤΑ αντίθετες με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του κόμματός του.

Κι αυτό γιατί το ΠΑΣΟΚ, ως Κ.Ο. είχε την απαιτούμενη πλειοψηφία για να ψηφίσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, δεν χρειαζόταν το δεκανίκι του ΛΑ.Ο.Σ. με κανένα τρόπο. Κι αν ακόμη καταψηφίζονταν από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όπως λέει ο Καρατζαφέρης ότι είχε πληροφορίες, το πρόβλημα ήταν του Γεωργάκη Παπ. και του ΠΑΣΟΚ και όχι τους ΛΑΟΣ, ούτε της Χώρας γιατί δεν θα είχε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Εκτός αν φοβήθηκε ότι δεν θα επληρώνετο ο δικός του μισθός και της «διευθύντριας» του Γραφείου του, της γνωστής πλέον σε όλους Κατερίνας, που ως διορισθείσα υπάλληλος της Βουλής, πληρώνεται από τον κρατικό κορβανά.

Ψεύδεται συνεχώς για να δικαιολογήσει μια πράξη που ίσως στο μέλλον οδηγήσει μερικούς σε εδώλια δικαστηρίων ή το χειρότερο γραφεί το όνομά τους με κατάμαυρα γράμματα στις σελίδες της Ιστορίας. Διότι όλα τα δικαιολογεί ο λαός εκτός από την πολιτική απάτη και την προδοσία. Ακόμη και ο επονομαζόμενος αποστάτης Μητσοτάκης, μπορεί ελέω γέρου Καραμανλή να «αποκαταστάθηκε» προσωρινά, στην ιστορία όμως που θα γραφεί και θα διδάσκεται μετά από πολλά χρόνια, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ θα αποκαλείται, διότι δια των πράξεών του οδήγησε τη Χώρα στις γνωστές περιπέτειες.
λόγω του ότι βλέπει ότι οι τελευταίες του κινήσεις και ιδιαίτερα η ιστορία με το κ. Μολυβιάτη που εξελίχθηκε σε φιάσκο εις βάρος του, συρρικνώνουν τα ποσοστά του κόμματός του εν όψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.
(ΕΛΛΗΝΑΣ

http://staratalogia.blogspot.com/2010/10/blog-post_4697.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου