'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται η απόφαση για το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Πλησιάζει η ώρα για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την παράνομη ή όχι εγκατάσταση του υπεραστικού ΚΤΕΛ στην οδό Παπανδρέου.

Το ΚΤΕΛ μετακόμισε «νύχτα» πριν από ενάμιση 1,5 χρόνο περίπου στην οδό Παπανδρέου, όπου δηλώθηκε «φιλοξενούμενο» στην καφετέρια του σταθμού. 

Ωστόσο, ο σταθμός έχει ήδη βεβαιωμένα πρόστιμα γιατί είναι αυθαίρετος σε αρκετά του τμήματα, όπως τα στέγαστρα, ενώ του έχει επιβληθεί και πρόστιμο για την αλλαγή χρήσης. Όλα αυτά τα πρόστιμα έχουν «παγώσει» στο δημαρχείο, παρότι είναι βεβαιωμένα. 

Η απόφαση του ΣτΕ αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, καθώς η υπόθεση έχει αποκτήσει ιδιαίτερο πολιτικό χαρακτήρα αφού ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ είναι υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία του δημάρχου, Νίκου Γκόντα. Η εισήγηση στο αρμόδιο τμήμα του ΣτΕ ήταν αρνητική για την ύπαρξη του σταθμού στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ η μεταφορά του έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από κατοίκους και φορείς των Ιωαννίνων.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο είναι ότι αρχικά η άδεια που κατέληξε σε κανονικό σταθμό λεωφορείων, ήταν για... γκαρσονιέρα, ενώ επί σειρά μηνών το ΚΤΕΛ αρνιόταν ότι αυτός είναι ο βασικός του σταθμός, μια και είχε άδεια «σταθμού μετεπιβίβασης», ακόμη και όταν οι δύο παλιοί σταθμοί στην Καλούτσιανη και τη Ζωσιμάδων είχαν κλείσει οριστικά.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ 
http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου