'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Λαρισαίοι λήστεψαν... Πακιστανούς !!!!!

Συνελήφθη χθες βράδυ 17χρονος ημεδαπός και αναζητούνται, ως συναυτουργοί του, άλλοι δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για ληστεία, απρόκλητη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. 
  
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την 22.45 ώρα χθες (24-10-2010), οι προαναφερόμενοι δράστες, έχοντας συναποφασίσει να επιτεθούν σε αλλοδαπούς, εισήλθαν από κοινού σε κατάστημα-παντοπωλείο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, στην Λάρισα και επιτέθηκαν απρόκλητα στον 16χρονο γιο του καταστηματάρχη και σε 37χρονο ομοεθνή του, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν. 

Στη συνέχεια οι δράστες προξένησαν φθορές στο εσωτερικό του καταστήματος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ. 

Στο χώρο του συμβάντος προσέτρεξαν περίπου δέκα (10) άτομα, οι οποίοι καταδίωξαν τους δράστες και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 17χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σημείο. 

Τα δύο (2) άτομα που αναζητούνται έφεραν πτυσσόμενο γκλοπ ο ένας και μαντίλι στο πρόσωπο ο δεύτερος, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κουκούλα τύπου FULL - FACE . Ο 37χρονος παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, για την παροχή πρώτων βοηθειών και εξήλθε σήμερα το πρωί.

Ο συλληφθείς ημεδαπός μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, εξήλθε και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, όπου και κρατείται. 

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου