'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δράστης και θύμα το ίδιο πρόσωπο!!!!

Έβαλε σκόπιμα τη φωτιά στο συνεργείο

Καταπέλτης είναι το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για την τραγωδία σε πολυκατοικία στο Ηράκλειο της Κρήτης τον περασμένο Ιούλιο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου απ’ όπου ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά και εντοπίστηκε νεκρός κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης ήταν και ο δράστης της φονικής έκρηξης. Μάλιστα, θεωρούν ότι υπήρξε και πρόθεση στις ενέργειες του επιχειρηματία, που οδήγησαν στην ισχυρή έκρηξη. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο σύμφωνα με το πόρισμα, είναι ότι το κλιμακοστάσιο λειτούργησε ως «καμινάδα» παρεμποδίζοντας την ασφαλή εκκένωση της πολυκατοικίας μέσω του κλιμακοστασίου.

Το θύμα «θέλησε από πρόθεση να προκαλέσει ανάφλεξη της διασκορπισθείσας ποσότητας βενζίνης, προφανώς αγνοώντας τον κίνδυνο έκρηξης λόγω της παρουσίας του υγραερίου που διέρρεε με μεγάλη ταχύτητα και σε συνδυασμό με το σπινθήρα από τον αναπτήρα που βρέθηκε στα χέρια του θύματος εκδηλώθηκε η έκρηξη και η ανοικτή πόρτα του υπογείου παρασυρμένη από το ωστικό κύμα τον παρέσυρε και καταπλάκωσε το σώμα του», αναφέρεται στο πόρισμα.

Από την έκρηξη στην πολυκατοικία έχασαν τη ζωή τους ο επιχειρηματίας και μία ένοικος της πολυκατοικίας, που εξέπνευσε σε νοσοκομείο του Ρεθύμνου λίγες ημέρες μετά το συμβάν.


newsbeast.gr
http://lamogio24.blogspot.com/2010/10/blog-post_8101.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου