'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Ατασθαλίες» και «ποινικά αδικήματα» στην Puma Hellas!!!

Ποινική δίωξη θα ασκήσει η μητρική εταιρεία
 
Ποινική δίωξη κατά των συνεταίρων της στην Puma Hellas θα ασκήσει η «μαμά» εταιρεία, καθώς μετά από.. έλεγχο που διενήργησε διαπίστωσε ατασθαλίες, που, σύμφωνα με τη...
γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών, θα της κοστίσουν έως και 130 εκατ. ευρώ.
 
Η γερμανική εταιρεία υποψιάζεται ότι «ο συνεταίρος της ελληνικής κοινοπραξίας, μαζί με στελέχη του management στην Ελλάδα, διέπραξαν σωρεία ποινικών αδικημάτων».
 
Ήδη, η μητρική εταιρεία διόρισε ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές για τη διενέργεια περαιτέρω ελέγχων και προχώρησε στην αντικατάσταση της διοίκησης της Puma Hellas.
 
Από τον έλεγχο προέκυψαν μη ταμειακές διαγραφές ύψους έως 115 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αφορά το 2009 και αναγκάζει τη μητρική εταιρεία να αναθεωρήσει τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους.
 
«Η διοίκηση και το εποπτικό συμβούλιο της Puma AG είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το σύνολο των απαιτήσεών τους κατά του μειοψηφικού συνεταίρου στην ελληνική κοινοπραξία και κατά στελεχών του ελληνικού management, σύμφωνα με το αστικό και ποινικό δίκαιο», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
 
Επιπλέον, η Puma θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα εξαιτίας των παρατυπιών που διαπιστώθηκαν και της εν γένει κατάστασης στην ελληνική αγορά. Για το λόγο αυτό θα εγγράψει στα αποτελέσματα τετάρτου τριμήνου μη επαναλαμβανόμενη εφάπαξ δαπάνη ύψους 15 εκατ. ευρώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου