'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αντί για γάμο στο ... κρατητήριο !!!!

Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη στο Αγρίνιο 62χρονη Αμαλιαδίτισσα.  

Το κακοποιό αυτό στοιχείο "έπεσε" σε μπλόκο της Αστυνομίας, οπού και διαπιστώθηκε η... εγκληματική δράση της, μιας και -σύμφωνα με τα όσα μας είπαν οι συγγενείς της- εκρεμμούσε εις βάρος της καταδικαστική απόφαση 20 ολόκληρων ημερών και πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση αξίας ...240 ευρώ! 

Οι οικείοι της επιμένουν πως το πρόστιμο έχει πληρωθεί, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει... Σημασία έχει πως η 62χρονη γυναίκα, με χρόνιο πρόβλημα υγείας, που πήγαινε από την Αμαλιάδα στο Αγρίνιο σε γάμο όπου κουμπάρος ήταν ο γιος της, βρέθηκε κρατούμενη για 240 ευρώ -και όταν λέμε κρατούμενη εννοούμε κανονικά και με τον νόμο, όχι σε κάποιο γραφείο αλλά στο κρατητήριο, πίσω από τα κάγκελα κυριολεκτικά! Τώρα οι πολίτες μπορούν να κοιμούνται ξέγνοιαστα και με ξεκλείδωτες τις πόρτες, εύγε! 


Υ.Σ. Επειδή υπάρχουν και αστυνομικοί με φιλότιμο και ευαισθησίες, επικοινωνήσαμε μαζί τους και μας διαβεβαίωσαν πως έστω και αργά τη νύχτα η 62χρονη θα οδηγηθεί από το κρατητήριο σε κάποιο γραφείο, να ξεκουραστεί όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινα πριν οδηγηθεί το πρωί στον Εισαγγελέα, μιας και μέχρι πριν λίγες ώρες δεν είχε δοθεί εντολή να αφεθεί ελεύθερη. Προφανώς για να μην διαφύγει από την χώρα...

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου