'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση στην Victoria Beckham!!!!!

H PETA, γνωστή για την μάχη της για τα δικαιώματα των ζώων, συνήθως όμως όχι με τόσο δημοκρατικούς τρόπους αλλά με πράξεις που πολλές φορες αγγίζουν τα ορια του τραμπουκισμού..... αποφάσισε να "στοχοποιήσει" (λέξη που χρησιμοποιεί η ίδια η οργάνωση) την τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham, με αφορμή τις δερμάτινες τσάντες της. 
Πηγη λέει πως η PETA ξεκίνησε να επιτιθεται στην Beckham, αρχικά μέσω internet, στέλνοντάς της αλλεπάλληλα e-mail: «Η PETA παρακολουθεί τις εμφανίσεις της Βικτόρια εδώ και εβδομάδες, και της στέλνει e- mail. Έφτασαν μέχρι και να της γράψουν στο Twitter , πράγματα όπως: “Το δέρμα δεν είναι πολυτέλεια, Posh” » και συνεχίζουν «Τα μέλη της PETA γνωρίζουν καλά ότι η Victoria είναι δημόσιο πρόσωπο και ό,τι κι αν κάνουν που να σχετίζεται με αυτήν θα προσελκύσει μεγάλη μερίδα του Τύπου. 
Το ότι γράφτηκαν τόσο καλά σχόλια για την παρουσίαση της συλλογής της με τσάντες τους έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο». 
H απάντηση ήρθε απο τον εκπρόσωπο τύπου της Beckham που είπε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του και να κάνει τις επιλογές του, αλλά όσον αφορά τα προϊόντα της Victoria Beckham, οι τσάντες είναι φτιαγμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και σχεδιασμού. 
Το δέρμα που χρησιμοποιεί είναι πάντα υπό τις προϋποθέσεις της CITES (Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλουμένων Ειδών) και κάθε στάδιο κατασκευής των προϊόντων παρακολουθείται.
Τα ζώα για τα συγκεκριμένα δέρματα εκτρέφονται σε φάρμες στην Αμερική υπό πολύ αυστηρούς κανόνες.» Άλλωστε η Victoria δεν πηγαίνει στα ποτάμια της Αμερικής και της Αφρικής σκοτώνοντας κροκόδειλους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η PETA επιτίθεται στο πρώην Spice Girl. Πέρσι την απείλησαν πως αν δεν σταματήσει να χρησιμοποιεί τσάντες Birkin, γνωστές για το δέρμα τους, θα είναι το επόμενο θύμα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου