'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

"Τι ψάχνουν οι νέοι στο internet;;;;;;"

"«Sex, porn and rock ‘n’ roll»… Κάπως έτσι θα μπορούσε να συνοψίσει κανείς τους πιο δημοφιλείς όρους που χρησιμοποίησαν τα παιδιά στο Ιντερνετ κατά τη...
διάρκεια του 2009 αναζητώντας πληροφορίες.

 
Σύμφωνα με έρευνα της διαδικτυακής υπηρεσίας OnlineFamily. Norton της εταιρείας Symantec, που βοηθάει τους γονείς να ελέγχουν τις περιηγήσεις των παιδιών τους στον κυβερνοχώρο, το σεξ το πορνό και οι ροκ σταρ -με πρώτο τον Μάικλ Τζάκσον- προσέλκυσαν το περισσότερο online ενδιαφέρον της νέας γενιάς τη χρονιά που πλησιάζει στο τέλος της. Αν και στις πρώτες τρεις θέσεις των προτιμήσεών τους βρέθηκαν το YouTube, το Google και το Facebook αντίστοιχα, από τις αμέσως επόμενες ήταν κάτι παραπάνω από φανερή η περιέργειά τους να μάθουν περισσότερα για τον έρωτα. Και αξίζει να σημειωθεί ότι... η περιέργεια αυτή εκδηλώθηκε εξίσου από τους εφήβους και από τα παιδιά έως 12 ετών.


Από ‘κεί και πέρα, στο top-25 των δημοφιλέστερων αναζητήσεων των αγοριών κυριάρχησαν οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (όπως το MySpace και το Twitter), οι διαδικτυακοί τόποι αγοραπωλησιών (όπως το eBay και το Amazon) και ορισμένοι ιστότοποι ενηλίκων. Από την άλλη μεριά, τα κορίτσια έδειξαν να προτιμούν θέματα σχετικά με τη μουσική, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τις κινηματογραφικές ταινίες και τους celebrities (με ιδιαίτερη προτίμηση στη Μάιλι Σάιρους, την Τέιλορ Σουίφτ, τη Lady Gaga και τη Χάνα Μοντάνα). Σε επίπεδο ροκ σταρ ξεχώρισε με διαφορά το όνομα του Μάικλ Τζάκσον στις αναζητήσεις τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών, προφανώς με αφορμή τον πρόσφατο θάνατό του.


Οι υπεύθυνοι της Symantec διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι η αναζήτηση διάσημων σταρ στο Διαδίκτυο αποτελεί κίνδυνο για την υγεία του ηλεκτρονικού υπολογιστή, αφού πολλές τέτοιες ιστοσελίδες οδηγούν σε διαδικτυακούς τόπους με ιούς, καταστροφικά λογισμικά προγράμματα και αρχεία spam."


dinatos
http://alepounews.blogspot.com/2010/10/internet_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου