'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Πλακώθηκαν» Ψινάκης –Κακλαμάνης!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, από τα μυστικά δωμάτια του δήμου Αθηναίων, τις τελευταίες ημέρες «πλακώθηκαν» μεταξύ τους ο δήμαρχος Αθήνας, κ. Νικήτας Κακλαμάνης και υποψήφιος της νέας τετραετίας με τον μάνατζερ Ηλία Ψινάκη και υποψήφιο σύμβουλο στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη.

Η διαφωνία τους υπήρξε στο χρώμα...

που θα είχε η τελευταία προεκλογική ομιλία στους Αθηναίους πριν τη νύχτα των εκλογών.

Ο κ. Ψινάκης σαν σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα επικοινωνίας επιμένει για μια βραδιά με έντονο το χαρακτήρα του «show» (πυροτεχνήματα, μουσικές, happenings, κτλ), ενώ η άποψη Κακλαμάνη είναι για μια χαμηλού προφίλ πολιτική εκδήλωση.


Να σημειωθεί, ότι η πρόσφατη προεκλογική εμφάνιση Κακλαμάνη στο πεδίο του Άρεως, όπου τραγούδησε το γνωστό παλιό άσμα, «Londra – Παρίσι - Βιέννη, στην Αθήνα καμιά σας δεν βγαίνει», έγινε αντικείμενο δυσμενών σχολίων από πολλά ΜΜΕ, ήταν μια ιδέα Ψινάκη και δεν ήθελε να επαναλάβει το ίδιο σφάλμα ο δήμαρχος Αθήνας.


Πάντως, πολλοί είναι αυτοί μέσα στο ψηφοδέλτιο Κακλαμάνη που βλέπουν με ιδιαίτερη ανησυχία τις προσπάθειες Ψινάκη, να δώσει έναν ελαφρύ και ροζ χαρακτήρα στην προεκλογική μάχη του σημερινού δημάρχου της Αθήνας.


newsbomb.gr 
http://katse-kala.blogspot.com/2010/10/blog-post_7324.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου