'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη 21χρονη οπαδός με 27 καπνογόνα!!!

Σοβαρά επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 14 αστυνομικών στην Κύπρο το βράδυ του Σαββάτου στον αγώνα Ερμής Αραδίππου – Ανόρθωση...
 
Για τα επεισόδια η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, ένα 25χρονο από τη Λάρνακα και ένα 20χρονο από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Συνελήφθη επίσης 21χρονη, στην κατοχή της οποίας, κατά την είσοδο της στο στάδιο, ανευρέθηκαν 27 καπνογόνα.


Ο αγώνας διακόπηκε στο 96ο λεπτό και ενώ απέμεναν ακόμη μερικά λεπτά, χρόνοι καθυστερήσεων, για την ολοκλήρωση του. Τη στιγμή της διακοπής, το αποτέλεσμα ήταν 2-1 υπέρ του Ερμή.


Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της εισόδου των οπαδών στο γήπεδο και των ελέγχων που γίνονταν από την Αστυνομία, συνελήφθη μια 21χρονη από τη Λάρνακα, στη τσάντα της οποίας υπήρχαν 27 καπνογόνα. Η 21χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω του ότι οπαδοί της Ανόρθωσης άναψαν πυρσούς. Αργότερα, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 46ο λεπτό και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-1 υπέρ της Ανόρθωσης, υπήρξε τετράλεπτη διακοπή του αγώνα λόγω ανάμματος καπνογόνων από πλευράς των οπαδών της Ανόρθωσης.


Ακολούθως ο αγώνας συνεχίστηκε μέχρι το 68ο λεπτό, οπόταν και διακόπηκε ξανά για οκτώ λεπτά λόγω ρίψης αντικειμένων προς τον βοηθό διαιτητή από οπαδούς της Ανόρθωσης.


Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις, ο αγώνας συνεχίστηκε μέχρι το 96ο λεπτό, οπόταν με την επίτευξη του 2ου τέρματος της ομάδας του Ερμή, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, πολλοί οπαδοί της Ανόρθωσης άρχισαν μαζική ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου, παραβίασαν τις σιδερένιες θύρες που οδηγούν εντός του αγωνιστικού χώρου και επιχείρησαν να εισέλθουν μέσα στο γήπεδο.


Οι οπαδοί ανακόπηκαν μετά από επέμβαση της Αστυνομίας, ωστόσο κατά την έξοδο τους ωστόσο από το γήπεδο προκάλεσαν κακόβουλες ζημιές σε οκτώ υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το στάδιο.


Παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας να αποκαταστήσει την τάξη, οι αστυνομικοί δέχτηκαν καταιγιστικό πετροβολισμό που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 14 αστυνομικών.


Οι τραυματίες αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο, 13 από τους οποίους, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν, ενώ ένας, ο οποίος υπέστη διάσειση, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.


Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθη 25χρονος από τη Λάρνακα. Αργότερα συνελήφθη, μετά από δικαστικό ένταλμα, ένας 20χρονος από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία ότι προκάλεσε κακόβουλες ζημιές σε οχήματα της Αστυνομίας.




shootandgoal.com
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου