'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Άγρια παιγνίδια με συμμαθήτρια!!!

Φωτιά στο διαδίκτυο βάζει για άλλη μια φορά η Κέντρα Γουίλκινσον. 

  Διέρρευσε δεύτερη ταινία που την δείχνει στο κρεβάτι με μια συμμαθήτριά της. Ο κάμεραμαν και το επιχειρηματικό μυαλό του μοντέλου
Το μοντέλο και τηλεπερσόνα, Κέντρα Γουίλκινσον προκαλεί και πάλι αμόκ στο διαδίκτυο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, διέρρευσε νέα ροζ ταινία με προσωπικές της στιγμές.
Τον Μάιο του 2010 το διαδίκτυο είχε πάρει φωτιά, λόγω της ταινίας που είχε κυκλοφορήσει και περιείχε της ερωτικές της περιπτύξεις με το αγόρι της στο Λύκειο, Τζάστιν Φράι.
Η νέα ταινία είναι... από την ίδια περίοδο, αλλά αρκετά πιο πικάντικη. Όπως αναφέρει η Huffingon Post, αυτή τη φορά το μοντέλο κάνει σεξ με μια συμμαθήτριά της και τα όργια βιντεοσκοπεί ο ίδιος ο Φράι.

"Η Κέντρα και η Ταρίν άρχισαν να παίζουν στο κρεβάτι, με την πρώτη να ζητά να σβήσουν το φως. Όμως η κάμερα του φράι ήταν τελευταίας τεχνολογίας, με αποτέλεσμα να καταγράψει πεντακάθαρα ότι συνέβαινε" αναφέρει ανώνυμη πηγή στο RadarOnline.com.


Η Γουίλκινσον έκανε μια συγκινητική προσπάθεια για να μπλοκάρει την πρώτη κασέτα, αλλά όπως αποκαλύφθηκε αργότερα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις... αποκαλύψεις.


Σύστησε εταιρεία για να πουλήσει το "καυτό" περιεχόμενο σε όποιον πρόσφερε τα περισσότερα και έβγαλε περίπου 680.000 δολάρια από τη δημοπρασία και τα δικαιώματα του DVD που ακολούθησε.



Πηγή:news247.gr
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου