'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Γράφει βιβλίο ο Καραμανλής!!

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής μάλλον ξεκίνησε να προετοιμάζει το έδαφος για να μιλήσει στον ελληνικό λαό για όλα τα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν διατυπωθεί το διάστημα μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009.

Ο Ανδρέας Κάτσενος στην εφημερίδα «Ελεύθερος» αναφέρεται σε συζήτηση του πρώην πρωθυπουργού με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα που μεταφέρει το περιοδικό “Crash”. 

Ο πρώην πρωθυπουργός θα δημοσιεύσει ένα βιβλίο με τα γεγονότα και τα πεπραγμένα της περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Θεωρεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ότι ηττήθηκε από τη Λερναία Ύδρα των εγχώριων και ξένων και συμφερόντων και ΄τι δεν μπόρεσε να συμμαζέψει την οικονομία και να επανιδρύσει το κράτος λόγω της γραφειοκρατίας και της ανεπάρκειας των συνεργατών του που βρίσκονταν σε σημαντικές υπουργικές θέσεις. 

Στηρίζει το συνεργάτη του Γιάννη Αγγέλου και δεν καταλογίζει τίποτε αρνητικό στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών.

Αναφορές κάνει επίσης στον Τάσσο Παπαδόπουλο για τη θαρραλέα στάση του απέναντι στο σχέδιο Ανάν, την Άνγκελα Μέρκελ και το Πούτιν καθώς επίσης και για το βέτο της Ελλάδας στο Βουκουρέστι.Οψόμεθα… 


http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου