'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Yπέρ των πρόωρων εκλογών τάσσεται ο Κακλαμάνης

Υπέρ της διενέργειας πρόωρων εκλογών τάσσεται, με συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, εφόσον, όπως σημειώνει, συνεχιστεί το απαράδεκτο φαινόμενο «οι διάφορες ελίτ και κυρίως οι παράγοντες της μηντιακής ολιγαρχίας συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους, και να καλοπερνούν, όταν ο λαός υποφέρει και η χώρα αντιμετωπίζει οικονομικό πόλεμο».

Αν και δηλώνει ότι δεν έχει αντίρρηση στην πρόταση Σαμαρά για έλεγχο των πόθεν έσχες από το 1974 όσων διετέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί, τονίζει πως « φαντάζεται κανείς ότι όποιος πλούτισε από το 1974 έως σήμερα από τον κόπο και το ιδρώτα του ελληνικού λαού θα δηλώσει στο «πόθεν έσχες» ό,τι απέκτησε χρηματιζόμενος ή άλλως πως, παρανόμως;». Επαναφέρει την πρόταση του για δήλωση των βουλευτών με την οποία θα παραιτούνται υπέρ του δημοσίου από όποιο περιουσιακό τους στοιχείο δεν έχουν δηλώσει στο πόθεν έσχες. Επίσης προτείνει να δοθούν οικονομικά κίνητρα σε όποιον δώσει πληροφορίες για τέτοια θέματα ή και απαλλαγή από νομικές επιπτώσεις αν είναι απλός συνεργός σε εγκληματική πράξη.


Σε ότι αφορά το πανεπιστημιακό άσυλο διαφωνεί με την κατάργησή του αλλά, όπως δηλώνει, «η μόνη λύση είναι η συγκρότηση από κάθε ίδρυμα εσωτερικής φρουράς που θα τα προστατεύει από οποιαδήποτε έξωθεν διατάραξη της λειτουργίας τους». http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου