'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αστυνομικός συνελήφθη με κοκαΐνη

 Σε δύο… δόσεις συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ένας 45χρονος αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε...
περιφερειακό αστυνομικό τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, ενώ στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στη Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων, αλλά και στην ασφάλεια του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Οι συνάδελφοί του της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας είχαν πληροφορίες για την παράνομη δράση του 45χρονου αρχιφύλακα και τον παρακολουθούσαν στενά. Όταν τον είδαν να κινείται ύποπτα με το αυτοκίνητό του στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, έστησαν μπλόκο και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Εκείνος, όμως, πρόλαβε να πετάξει στο δρόμο τη μικροποσότητα κοκαΐνης που μετέφερε και οι άνδρες της ΟΠΚΕ τον άφησαν να φύγει, αφού δεν βρήκαν κάτι ύποπτο.


Όμως, υποψιάστηκαν ότι ο ύποπτος είχε ξεφορτωθεί τα ναρκωτικά κι έτσι παρέμειναν στο σημείο ελέγχου, ερευνώντας ολόγυρα. Πράγματι, βρήκαν το σακουλάκι με την κοκαΐνη, αλλά το άφησαν εκεί που είχε πέσει και ακροβολίστηκαν στην περιοχή, περιμένοντας να δουν αν ο αρχιφύλακας θα επέστρεφε για να το πάρει.


Έτσι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ο 45χρονος να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα και τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ..




PROTO THEMA
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου