'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Σπείρα λεηλατεί τα φαρμακεία νοσοκομείων στην Ήπειρο

Δέκα ημέρες μετά τη σύλληψη ενός νεαρού που είχε κλέψει φαρμακευτικές ουσίες από το φαρμακείο... του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, μια ανάλογη κλοπή που διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας αυτή τη φορά, δημιουργεί υπόνοιες για τη δράση οργανωμένου κυκλώματος, που λεηλατεί τα φαρμακεία των νοσοκομείων της Ηπείρου!

Η νέα κλοπή διαπιστώθηκε από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο λίγη ώρα αφότου έγινε, αλλά ο άγνωστος δράστης κατάφερε να διαφύγει πριν εντοπιστεί. Όπως διαπιστώθηκε, είχε μπορέσει να εισβάλει αθέατος στο φαρμακείο του νοσοκομείου μέρα-μεσημέρι και να αρπάξει άγνωστο αριθμό ναρκωτικών χαπιών. Έρευνες για την κλοπή και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε, διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Άρτας.


Η προηγούμενη κλοπή φαρμάκων από το φαρμακείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων δεν είχε καν… διαπιστωθεί! Αποκαλύφθηκε στις 19 Ιανουαρίου, όταν συνελήφθη ένας νεαρός να κινείται ύποπτα με ένα αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν 24 γραμμάρια ηρωίνης.


Ο συνεργός του, που κατόρθωσε αρχικά να διαφύγει, συνελήφθη έξω από το σπίτι του, στο οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα 50 γραμμάρια ηρωίνης και φαρμακευτικά σκευάσματα. Ο δράστης ομολόγησε ότι τα είχε κλέψει από το νοσοκομείο και τώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν αν οι δύο αυτές κλοπές συνδέονται.



PROTO THEMA
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου