'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ποδοσφαιριστής έκανε ανήθικη πρόταση σε οπαδό της ομάδας του!!!

Γνωστός οπαδός ομάδας αποκαλύπτει πως παίκτης της ομάδας του, του πρόσφερε 4.000 ευρώ για να του κάνει... παρέα στην κρεβατοκάμαρά του!  

Διαβάστε…
Ο διάσημος Ιταλός εισβολέας των γηπέδων, Μάριο Φέρι, έριξε "βόμβα" με συνέντευξή του! Όπως αποκάλυψε ο περιβόητος "Φάλκο", η ανήθικη πρόταση έγινε στο Άμπου Ντάμπι πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων μεταξύ της Ίντερ και της Μαζέμπε, με τον ίδιο να αρνείται πάντως να δώσει πολλές λεπτομέρειες για την ταυτότητα του άσου των "νερατζούρι".

"Είχα γνωρίσει για πρώτη φορά τον συγκεκριμένο παίκτη σε μία ντισκοτέκ στο Μιλάνο όταν συμμετείχα στο τηλεοπτικό σόου του Κιαμπρέτι.

 
Μεταξύ μας γεννήθηκε μία φυσιολογική φιλία: ανταλλάξαμε sms, τηλεφωνήματα και τίποτα παραπάνω", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην εφημερίδα "Il Centro", για να προσθέσει:

"Πριν λίγο καιρό στο Άμπου Ντάμπι ο ίδιος παίκτης μου πρότεινε να τον ακολουθήσω στην κρεβατοκάμαρά του στο ξενοδοχείο Σανγκρίλα έναντι του ποσού των 4.000 ευρώ. Εγώ απάντησα αρνητικά. Δεν είμαι πόρνη".


Όσο για την ταυτότητα του παίκτη της Ίντερ που τον πλησίασε με ερωτικό σκοπό, ο Φέρι φρόντισε να "απαλλάξει" από τις υποψίες τα 4 από τα 30 μέλη του φετινού ρόστερ της Ίντερ: "Δεν μπορώ να πω ποιός είναι, δεν είναι πάντως Ιταλός", ήταν το σχόλιό του.


Sport24.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου