'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΓΙΟ: Απήγαγαν ιμάμη και έναν 20χρονο


Ο
 
34χρονος ιμάμης έπεσε θύμα απαγωγής μαζί με έναν 20χρονο φίλο του. 

Οι δράστες τους βασάνιζαν όσο διαπραγματεύονταν τα λύτρα.
Η αρπαγή των θυμάτων έγινε στις 30-01-2011 από την περιοχή του Αιγάλεω και μεταφέρθηκαν σε αγροτική οικία στο Αίγιο.

Σε όλη την διάρκεια της κράτησης, οι δράστες ασκούσαν σωματική βία στους στον ιμάμη και τον Πακιστανό φίλο του για να εξαναγκάσουν τους συγγενείς τους, με τους οποίους επικοινωνούσαν τηλεφωνικά, να πληρώσουν σαν λύτρα. 

Το χρηματικό ποσό που ζητήσουν είναι πέντε χιλιάδες ευρώ για τον καθένα. Παρόλο που τα χρήματα τα κατέβαλε ο αδερφός του ιμάμη, που ζει στο Λονδίνο, δεν τους απελευθέρωσαν, έχοντας σκοπό να ζητήσουν και άλλα χρήματα. 

Μετά από προσεκτικές έρευνες, εντοπίσθηκε χθες (02-02-2011) η αγροτική οικία στο Αίγιο και παρουσία Εισαγγελέα, με γρήγορη και αιφνιδιαστική επιχείρηση απελευθερώθηκαν και συνελήφθησαν οι δέκα Πακιστανοί δράστες. 

Κατά την έρευνα στο χώρο κράτησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ, πλήθος κινητών τηλεφώνων, ξύλα με τα οποία χτυπούσαν τα θύματα, σχοινιά με τα οποία είχαν δεμένα τα θύματα και μία απόδειξη είσπραξης των λύτρων, από εταιρία ηλεκτρονικής αποστολής χρημάτων, που είχαν καταβληθεί από τον αδελφό του ιμάμη. 

Ερευνάται η διάπραξη και άλλων απαγωγών από τους συλληφθέντες οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα (03-02-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου