'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

“Βασιλικά” αναμνηστικά από τους γονείς της νύφης

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, σχεδιάζουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες της επιχείρησής τους, που ειδικεύεται στην πώληση αξεσουάρ για πάρτι, εκμεταλλευόμενοι και το γάμο του παιδιού τους.

Οι δαιμόνιοι γονείς-επιχειρηματίες πρόκειται να πουλήσουν αναμνηστικά του πριγκιπικού γάμου μέσω τις επιχείρησης 'Party Pieces', την οποία ίδρυσαν το 1987.

Η ιδέα, όπως εξηγούν οι ίδιοι, τους προέκυψε μετά από αίτημα μαθήτριας από τη Σουηδία, που ζήτησε να μάθει αν μπορεί να προμηθευτεί «αναμνηστικά προϊόντα» από τον γάμο της 29ης Απριλίου.

«Γειά σας! Είμαστε μαθητές στο Βρετανικό Σχολείο της Σουηδίας και θα διοργανώσουμε "Ημέρα Βασιλικού Γάμου" τον Απρίλιο στο σχολείο μας. Μήπως θα διαθέσετε προς πώληση βρετανικά προϊόντα με θέμα τον γάμο για τους επόμενους μήνες που θα μπορούσαμε να παραγγείλουμε; Ευχαριστούμε!», έγραφε σε μήνυμά της στο Facebook η μαθήτρια Βικτόρια Μπέικερ.

«Γειά σου Βικτόρια, σίγουρα θα διαθέσουμε κάποια παραδοσιακά προϊόντα για πάρτι μέχρι τα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου - θα σε ενημερώσουμε», απάντησε το ζεύγος Μίντλετον.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας τους, σε μία ενότητα με τίτλο «Υπαίθρια πάρτι για τον βασιλικό γάμο», οι Μίντλετον αναφέρουν ότι, μεταξύ άλλων, θα διατίθενται κέικ, κινέζικα φανάρια, λευκά τριαντάφυλλα για τον στολισμό της λιμουζίνας, που θα μεταφέρει τους νιόπαντρους και κορδέλες που θα γράφουν "Just Married".


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου