'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κλήσεις σε όσους δεν πληρώνουν διόδια

Η
 
κοινοπραξία «Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου» έχει εντοπίσει μέσω Τροχαίας περίπου 600 οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων και ετοιμάζεται να τους κοινοποιήσει διαταγές πληρωμής, γνωστοποίησε εκπρόσωπος της κοινοπραξίας. 

Σε ανάλογη διαδικασία θα προχωρήσει και η κοινοπραξία «Νέα Οδός» η οποία μεταξύ άλλων εκμεταλλεύεται και τα διόδια των Αφιδνών όπου σύμφωνα με στοιχεία της κοινοπραξίας από τους 60.000 που διέρχονται καθημερινά, ποσοστό 14% αρνείται να πληρώσει. 


Οι οδηγοί αναμένεται να λάβουν επιστολή από τις εταιρείες προκειμένου να εξοφλήσουν το χρέος τους εντός 15 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληθούν μέσω διαταγής πληρωμής να καταβάλλουν το 20πλάσιο του ποσού. 

Εκπρόσωπος της κοινοπραξίας «Νέα Οδός» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι έχει στη διάθεση της φωτογραφικό υλικό και έχει ζητήσει από το υπουργείο Υποδομών να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Εν αναμονή των πρωτοβουλιών του υπουργείου βρίσκονται και οι υπόλοιπες κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους αυτοκινητοδρόμους. 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου