'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ψάχνουν τον 30χρονο μελαχρινό με το κοστούμι !!!

Νέο κύκλο χτυπημάτων από τα ασύλληπτα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» φοβούνται οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής και μάλιστα ο κίνδυνος μεγαλώνει όσο προχωράει η δίκη των δεκατριών κατηγορουμένων για συμμετοχή στη συγκεκριμένη οργάνωση.

Όσο δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το περιστατικό με τον παγιδευμένο φάκελο στο υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και δεν εντοπίζεται το διαμέρισμα-γιάφκα όπου κατασκευάζονται οι βόμβες, τόσο μεγαλώνει ο φόβος επανεμφάνισης της οργάνωσης και μάλιστα με εντυπωσιακό χτύπημα.


«Υπουργεία, κυβερνητικά κτίρια, δημόσιες υπηρεσίες αλλά και δικαστικοί είναι στην κορυφή της κόκκινης λίστας και για τον λόγο αυτό έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να ελέγχονται τα πάντα πριν φτάσουν στα χέρια τους», τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει:


«Για εμάς πρώτος στόχος είναι ο εντοπισμός των τριών καταζητούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση αλλά και το διαμέρισμα όπου έχουν βρει καταφύγιο».


Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η επίθεση με φάκελο-βόμβα κατά του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη όχι μόνο προβλημάτισε την Αντιτρομοκρατική, αλλά επιπλέον ξάφνιασε.


«Η βόμβα μοιάζει με τα εκρηκτικά πακέτα που έστειλαν την 1η Νοεμβρίου σε πρεσβείες της Αθήνας και του εξωτερικού. Με μια διαφορά, όμως. Ήταν πολύ μεγαλύτερης ισχύος και ικανή να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε αυτόν που θα άνοιγε το πακέτο», επισημαίνει στο protothema.gr «πηγή» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει: «Τα 200 γραμμάρια μαύρης πυρίτιδας, θα έκαναν μεγάλη ζημιά…».


Ο 30χρονος μελαχρινός με το κουστούμι


Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει ο άνθρωπος που παρέδωσε το εκρηκτικό δέμα σε εταιρεία κούριερ στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για τον έναν από τους τρεις καταζητούμενους, ηλικίας γύρω στα 30, μελαχρινός, ο οποίος εμφανίστηκε ως ασκούμενος δικηγόρος, φορώντας κουστούμι, και ταχυδρόμησε το δέμα.


«Πολύ πιθανόν κοντά στο σημείο να υπάρχει γιάφκα. Εκεί όπου τα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης έχουν βρει καταφύγιο και κατασκευάζουν τις βόμβες», αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, έχουν ένα όπλο στα χέρια τους. Θεωρούν ότι θα υπάρξουν και νέα χτυπήματα με πακέτα- βόμβες και συνεπώς δεν θα αιφνιδιαστούν για άλλη μια φορά.


Χρήστος Παπουτσής: «Δεν έχει εξαρθρωθεί η τρομοκρατία»


Αναφερόμενος στον φάκελο - βόμβα που εστάλη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης το απόγευμα της Τετάρτης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, είπε ότι «θα πρέπει μάλλον να διαγράψουμε τη φράση ότι έχει εξαρθρωθεί η τρομοκρατία και έχει μηδενιστεί ο κίνδυνος από το οργανωμένο έγκλημα».


«Μέχρι να δούμε από πού προέρχεται η πράξη, ποιοι είναι οι φορείς, αν ήταν από την πλευρά της τρομοκρατίας ή του οργανωμένου εγκλήματος, καλά θα κάνουμε να έχουμε μια οργανωμένη αντίδραση και μια συνολική ετοιμότητα όλων των αρχών και όλων των υπηρεσιών του κράτους», πρόσθεσε.



http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου