'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Καυτές τσιρλίντερς αποπλανούν αθλητές του μπιτς βόλεϊ!!!!!

Οι  τσιρλίντερς στους αγώνες μπιτς βόλεϊ των Ασιατικών Αγώνων  αποδεικνύονται πολύ "καυτές" για μερικούς αθλητές, που υποστηρίζουν ότι  είναι αδύνατον να...συγκεντρωθούν στο ματς!
 
"Είχαν επιρροή στον τρόπο που παίξαμε. Νομίζω ότι συνέβαλαν στο να χάσουμε το ματς", τόνισε  ο αθλητής μπιτς βόλεϊ της εθνικής ομάδας της Υεμένης, Αντίμ Μαχφούντ,  μιλώντας στην κινεζική εφημερίδα "Tianfu Morning News":
Όπως  ανέφερε το συγκεκριμένο μέσο, η ανδρική ομάδα της Υεμένης έχασε τον  αγώνα από την Ινδονησία, για τον απλούστατο λόγο ότι οι αντίπαλοί τους  ήταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στον αγώνα και λιγότερο στο θέαμα που  προσέφεραν στην άμμο οι σέξι τσιρλίντερς.

"Αυτά τα κορίτσια είναι πανέμορφα. Με αυτές εδώ, περισσότεροι άνθρωποι θα προσέξουν το μπιτς βόλεϊ.

Εάν μπορέσω, ελπίζω να τις παρακολουθήσω να εκτελούν το σόου τους στο επόμενο ματς",
δήλωσε επίσης ο αθλητής της Υεμένης, για τον οποίο προφανώς οι "σειρήνες" ηχούν ακόμα δυνατά στα αυτιά του. 


Να  σημειωθεί πως οι διοργανωτές των Αγώνων προσέλαβαν τέσσερις ομάδες από  τσιρλίντερς, όπου η κάθε ομάδα αποτελείται από οκτώ κοπέλες με στολες,  με το μέλημά τους να είναι η διασκέδαση του κοινού κατά τη διάρκεια των  διακοπών των αγώνων.
Πέρα όμως από την εμψύχωση των αθλητών, οι  κοπέλες εκτελούν διάφορα "νούμερα", τα οποία περιλαμβάνουν αρχαίες  πολεμικές τέχνες αλλά και χορό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου