'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πώς σωθήκαμε από τη βόμβα

«Η παρατηρητικότητα στελεχών του πολιτικού μου γραφείου ήταν αυτή που βοήθησε στην εξουδετέρωση της βόμβας, η οποία όπως μου είπαν από την Αντιτρομοκρατική ήταν μεγαλύτερης ισχύος από αυτή που είχε σταλεί στο γραφείο του κ. Χρυσοχοϊδη όταν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης τονίζοντας παράλληλα ότι η δίκη για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» θα συνεχιστεί όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι δικαστές θα κάνουν τη δουλειά τους.

«Στη διαδικασία, παράγοντες της δίκης δημιουργούν πρόβλημα» τόνισε εννοώντας τους κατηγορουμένους που συνεχώς αποχωρούν και σημείωσε ότι δεν πρόκειται «να καμφθούμε από τέτοιου είδους ενέργειες».


Ο κ. Καστανίδης ανακοίνωσε τροπολογία της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία θα γίνεται λεπτομερής επανέλεγχος διαγωνισμών εταιρειών που αναλαμβάνουν έργα του Δημοσίου, παρότι έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος. Ο επανέλεγχος θα γίνεται από τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου και θα διενεργείται σε 3 στάδια από 3 διαφορετικούς σχηματισμούς. Ο κ. Καστανίδης ανέφερε εμμέσως πλην σαφώς ότι ο επανέλεγχος αυτός θα αφορά και συμβάσεις του ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens, οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα.


Ακόμα αναφέρθηκε στο θέμα του ασύλου λέγοντας ότι υπήρξαν παραβατικές συμπεριφορές.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου