'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤEΥΤΟ: Παρουσιάστρια κάλεσε την αστυνομία γιατί ο σύντροφός της την κλείδωσε στο δωμάτιο !!!

Δύσκολες ώρες πέρασε γνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες, όταν... συνειδητοποίησε πως ο σύντροφός της, έφυγε από το σπίτι και την κλείδωσε μέσα στο δωμάτιο. 

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, το κορίτσι που παρουσίαζε πριν κάποια χρόνια τον «Όμορφο κόσμο το πρωί», στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σύμφωνα με γνωστό κυπριακό περιοδικό, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, πήγε να πάθει υστερία όταν συνειδητοποίησε πως κατά λάθος; ο σύντροφός της, Γιώργος Ρούσσος, την κλείδωσε μέσα στο υπνοδωμάτιο τους.

Το περιστατικό ξεκίνησε ένα πρωινό όταν ο Γιώργος φεύγοντας βιαστικά για τον Super Fm κλείδωσε όπως έχει συνήθειο την πόρτα του δωματίου τους για να μην μπει ο σκύλος τους μέσα. Ξέχασε όμως πως στο δωμάτιο κοιμόταν η Χριστιάνα!!! Η παρουσιάστρια ξυπνώντας αντιλήφθηκε όχι μόνο πως ήταν κλειδωμένη στο δωμάτιο αλλά και το ότι το κινητό της ήταν στο σαλόνι ενώ το σταθερό τους τηλέφωνο ήταν κομμένο γιατί δεν το πλήρωσαν. Πανικόβλητη άρχισε να φωνάζει στους γείτονες αλλά μάταια αφού κανείς δεν την άκουγε. Η αγωνία της μεγάλωνε γιατί πλησίαζε η ώρα που έπρεπε να πάει στο Mega για την εκπομπή Για σένα.

Τελικά θυμήθηκε πως με το σταθερό της τηλέφωνο θα μπορούσε να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Βέβαια στην αρχή ο αστυνομικός που της απάντησε νόμιζε πως του έκανε πλάκα αλλά τελικά πείστηκε και τηλεφώνησε στον Γιώργο Ρούσσο όπου έτρεξε σπίτι και της άνοιξε.




gossip-tv
http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου