'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεψαν Ι.Χ. και εκβίαζαν τον ιδιοκτήτη του

Περιστατικό κλοπής αυτοκινήτου και εκβιασμού ώστε αυτό να επιστραφεί στους ιδιοκτήτες του καταγράφηκε στο αστυνομικό δελτίο της Λάρισας.

Αναλυτικά, στα μέσα Δεκεμβρίου σημειώθηκε κλοπή ενός οχήματος από κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων. Στη συνέχεια και μετά την παρέλευση ορισμένων ημερών ένας άνδρας επικοινώνησε με υπάλληλο του καταστήματος από τον οποίο και ζήτησε ποσό 15.000 ευρώ ώστε να επιστρέψει το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί.

Ο υπάλληλος ενημέρωσε την Αστυνομία και προσπάθησε με διαπραγμάτευση να κατεβάσει το ποσό στις 5.000 ευρώ, ενώ η συμφωνία περιελάμβανε και το γεγονός ότι θα μπορούσε να δώσει στον δράστη ένα άλλο αυτοκίνητο.


Προχθές εμφανίστηκε έτερος δράστης και δήλωσε στο κατάστημα από το οποίο είχε γίνει η κλοπή ότι θα μπορούσε να βρει αυτός το αυτοκίνητο και να το παραδώσει εφόσον του δίνονταν ποσό 8.000 ευρώ.


Μετά από διαπραγμάτευση το ποσό κατέβηκε στα 1300 ευρώ ενώ η διαπραγμάτευση περιελάμβανε και την παραχώρηση ενός άλλου αυτοκινήτου.


Μόλις η συμφωνία κλείστηκε ο δράστης, ο υπάλληλος του καταστήματος και ο ιδιοκτήτης του κλαπέντος οχήματος μετέβησαν σε περιοχή που τους υποδείχθηκε ότι βρίσκονταν το κλαπέν αυτοκίνητο.


Εκεί, όμως, βρίσκονταν η Αστυνομία όπου και συνέλαβε τον έναν δράστη, ενώ ξεκίνησε έρευνα για την σύλληψη και των συνεργών του.


kosmoslarissa.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου