'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Γνωστός bisexual δήμαρχος Βορείων Προαστίων χωρίζει

Βουίζει μεγάλος δήμος των Βορείων Προαστίων για τις σεξουαλικές επιλογές του δημάρχου του και τις εξωσυζυγικές σχέσεις της γυναίκας του που οδηγούν σε διαζύγιο

Ποιο το προφίλ του δημάρχου;
Έντονες είναι οι συζητήσεις σε μεγάλο δήμο των Βορείων Προαστείων για τα κατορθώματα του δημάρχου του. 


Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στα πηγαδάκια του δήμου, ο δήμαρχος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην οικογένεια του και η σχέση με τη γυναίκα του είναι πια συμβατική. 


Κάτοικοι του δήμου είδαν πριν μερικές μέρες τον δήμαρχο να καυγαδίζει έντονα με τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο και να ακούγονται κουβέντες για χωρισμό.


Ο γνωστός δήμαρχος έχει αμφισεξουαλικές -bisexual- σχέσεις, αλλά δεν θέλει να διαλύσει την οικογένεια του, καθώς θεωρεί οτι αυτό θα βλάψει το προφίλ του. Η γυναίκα του όμως να έχει συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις που θέτουν σε κίνδυνο την εικόνα του και αυτόν τον έχει πανικοβάλει.


Ο εν λόγω δήμαρχος των Βορείων Προαστίων είναι σχετικά νέος σε ηλικία και ασχολείται με το internet και τα blogs, στα οποία έχει δώσει και συνέντευξη. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατηγορούν για πολιτικαντισμούς και διάθεση προβολής του εαυτού του και όχι του έργου του. Οι δημότες του πάντως τον εμπιστεύτηκαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές 2010 και αυτό τον ικανοποίησε πολύ…


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου