'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σύλληψη 27χρονου για βιασμό κατ`εξακολούθηση...

Για βιασμό κατ`εξακολούθηση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω διαδικτύου συνελήφθη από τη διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ένας 27χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η υπόθεση άρχισε μετά από καταγγελία της 19χρονης, πρώην φίλης του συλληφθέντα, η οποία προσήλθε στην ασφάλεια στις 19 Ιανουαρίου και ανέφερε το εξής:


Ο 27χρονος είχε βιντεοσκοπήσει κρυφά ερωτικές τους περιπτύξεις την περίοδο που είχαν ερωτικό δεσμό και στη συνέχεια όταν χώρισαν την υποχρέωνε να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί του απειλώντας τη ότι θα δημοσιοποιούσε το βίντεο στο Ιντερνετ.


Η κοπέλα κάποια στιγμή αρνήθηκε να ενδίδει και τότε ο 27χρονος πράγματι ανάρτησε στο διαδίκτυο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες το επίμαχο βίντεο.


Μετά την καταγγελία και με τη συνδρομή εισαγγελέα οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έκαναν έφοδο στο σπίτι του 27χρονου όπου βρήκαν το συγκεκριμένο βίντεο, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα άλλα πειστήρια τα οποία κατασχέθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.


πηγή: dete
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου