'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Αλεξανδρούπολη: Απίστευτη καταδίωξη της αστυνομίας για την σύλληψη ληστών!

Λήστεψαν διανυκτερεύον φαρμακείο, τράπηκαν σε φυγή, πήδηξαν ταράτσες, κράτησαν όμηρο μία 19χρονη αλλά στο τέλος συνελήφθησαν!

Οι τρεις άγνωστοι δράστες “χτύπησαν” στο διανυκτερεύον φαρμακείο ενός 54χρονου στην Αλεξανδρούπολη. Με την απειλή όπλου κρότου – αερίου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν από την αστυνομία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία και παράνομη κατακράτηση γυναίκας.

Το χρονικό της ληστείας

Οι δράστες μπήκαν στο φαρμακείο σήμερα (02-02-2011) στη 01.20 το πρωί, όπου με την απειλή πιστολιού και την χρήση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν, τον τραυμάτισαν και αφού αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό και διέφυγαν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Από την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά τους, αναζητήθηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς και εντοπίσθηκαν. Μάλιστα, ο ένας δράστης εγκλωβίσθηκε και συνελήφθη. Οι άλλοι δύο στην προσπάθειά τους να διαφύγουν ανέβηκαν σε ταράτσα οικοδομής και στη συνέχεια εισήλθαν από το μπαλκόνι σε διαμέρισμα 19χρονης όπου με την απειλή χρήσης βίας, την ακινητοποίησαν και παρέμειναν εντός του διαμερίσματος.


Οι αστυνομικοί, μπροστά στον κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα της νεαρής μπήκαν στην οικία και συνέλαβαν τους δύο δράστες, οι οποίοι προέβαλαν σθεναρή αντίσταση για να αποφύγουν τη σύλληψή τους.


Από την έρευνα που ακολούθησε κατασχέθηκαν το όπλο, τα λεφτά τα οποία επιστράφηκνα στον φαρμακοποιό και έναν μάλλινο σκούφο, τον οποίο χρησιμοποιούσε ένας από τους δράστες.


Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρουπόλεωςπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε επιπλέον δικογραφία για σωματικές βλάβες, παράνομη βία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, αντίσταση και οπλοχρησία.


newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου