'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Έφυγε με τον εραστή...και ζητούσε λύτρα από τον σύζυγο !!!

Η αστυνομία  εντόπισε την 26χρονη σε χωριό της Βοιωτίας...

Η 26χρονη ήταν παντρεμένη με έναν 34χρονο και το ζευγάρι διέμενε στη Θεσσαλονίκη. 


Το τελευταίο διάστημα η 26χρονη γνώρισε μέσα από το διαδύκτιο έναν 30χρονο, με τον οποίο συνομιλούσε αρκετό καιρό και είχαν αναπτύξει σχέσεις και για τον λόγο αυτό τον ακολούθησε.
Μάλιστα προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία της από τη συζυγική στέγη, έστειλε στον σύζυγό της, από το κινητό της τηλέφωνο, δύο γραπτά μηνύματα, που ανέφεραν ότι την είχαν απαγάγει και απαιτούσε εκβιαστικά 80.000 ευρώ για την απελευθέρωσή της.

Το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίχτηκε όταν ο 34χρονος σύζυγός της κατήγγειλε την αρπαγή της 26χρονης συζύγου του και εκβιασμό σε βάρος του, που αφορούσε την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού για την απελευθέρωσή της.

Άμεσα κινητοποιήθηκε αστυνομική δύναμη και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Η 26χρονη εντοπίστηκε χθες το πρωί στο χωριό
Ακόντιο της Βοιωτίας, του Δήμου Χαιρώνιας, μαζί με τον 30χρονο άντρα, ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι αγνοούσε τόσο την οικογενειακή της κατάσταση, όσο και την απόπειρα εκβιασμού σε βάρος του συζύγου της.

Η 26χρονη ομολόγησε τις πράξεις της, και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της άσκοπης κινητοποίησης των Αρχών.



http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου