'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Είχε συνεργό ο αρχιφύλακας με την κοκαΐνη στην Πρέβεζα

Ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Πρέβεζας που δραστηριοποιείται στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, είναι ο συνεργός του αρχιφύλακα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και τέθηκε σε διαθεσιμότητα για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης!

Ο αστυνομικός είχε αντιληφθεί εγκαίρως το μπλόκο που είχαν στήσει ειδικά γι’ αυτόν οι συνάδελφοί του και είχε πετάξει από το παράθυρο του αυτοκινήτου του το «φιξάκι» με το μισό γραμμάριο κοκαΐνης που είχε μαζί του. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον άφησαν να φύγει, αφού δεν βρήκαν κάτι πάνω του, αλλά αντιλήφθηκαν ότι είχε «ξεφορτωθεί τις δόσεις και έμειναν κρυμμένοι στο σημείο περιμένοντας να επιστρέψει.

Ο αρχιφύλακας πήγε στο κέντρο διασκέδασης του φίλου του, ένα από τα πιο «in» στέκια της νεολαίας στην Πρέβεζα και, κατά τις 5 τα ξημερώματα, έφυγαν μαζί με τον επιχειρηματία για να αναζητήσουν τις δόσεις των ναρκωτικών. Μόλις βρήκαν το σακουλάκι, οι άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας που παρακολουθούσαν διακριτικά τους συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω! Έτσι, ο επιχειρηματίας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε τις ίδιες κατηγορίες με τον αστυνομικό.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου