'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Εξέδιδε τη γυναίκα του για 70 ευρώ

Ε


ξέδιδε την ίδια τη γυναίκα του με αντίτιμο 70 ευρώ, και μάλιστα με τη συγκατάθεσή της!

Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι έχει πλήξει πολύ την ελληνική κοινωνία, καθώς ένας 33χρονος άνεργος εξωθούσε την εντυπωσιακή ξανθιά, καλλίγραμμη σύζυγό του στην πορνεία με τη θέλησή της προκειμένου να εξασφαλίζουν τα προς το ζην. 

Οι άνδρες του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν διαπίστωσαν πως ο άνθρωπος που είχε μεταφέρει την καλλίγραμμη κοπέλα στο προσυμφωνημένο ερωτικό ραντεβού ήταν ο ίδιος ο άνδρας της. Και οι δυο, με δάκρυα στα μάτια, είπαν στους έκπληκτους αστυνομικούς πως η κρίση που πλήττει τη χώρα ήταν η αιτία που έσπρωξε το ζευγάρι στην πορνεία. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών εντόπισαν μια ροζ αγγελία στο Διαδίκτυο στην οποία αναγραφόταν πως παντρεμένη νεαρή κυρία προσφέρει καυτές βραδιές σε κυρίους με οικονομική άνεση και ανεπτυγμένο το αίσθημα της... γενναιοδωρίας. 

Οι αστυνομικοί θεώρησαν πως η περιγραφή ήταν απλά ένα ωραίο «περιτύλιγμα» για την προώθηση της «προσφοράς», ώστε να τραβήξει την προσοχή ανδρών που θα πλήρωναν για να ζήσουν μια βραδιά με μια «παντρεμένη» - έστω και αν αυτή δεν είχε έλθει εις γάμου κοινωνία, αλλά προσποιούταν την παντρεμένη. 

Αστυνομικός της υπηρεσίας επικοινώνησε μαζί της εμφανιζόμενος ως ενδιαφερόμενος να περάσει μια hot βραδιά με την εντυπωσιακή παντρεμένη 28χρονη. Το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου αστυνομικός του Ηθών κράτησε δωμάτιο περιμένοντας την κοπέλα...

Η σύλληψη και το σοκ

Συνάδελφοι του αστυνομικού που εμφανίστηκε ως πελάτης είχαν πάρει θέση έξω από το ξενοδοχείο σε αθέατο σημείο, ώστε να συλλάβουν και τον άνθρωπο που θα μετέφερε την κοπέλα στο ερωτικό ραντεβού.
Οταν είδαν την εντυπωσιακή νεαρή ξανθιά γυναίκα με το καυτό μίνι να βγαίνει από το αυτοκίνητο, που σταμάτησε στην πόρτα του ξενοδοχείου, κατάλαβαν πως ο «στόχος» τους είχε φτάσει. 

Ειδοποίησαν τον συνάδελφό τους που βρισκόταν στο δωμάτιο να είναι έτοιμος με τις χειροπέδες. Η ξανθιά κυρία με το καυτό μίνι μπήκε στο δωμάτιο και αφού αντάλλαξαν λίγες κουβέντες, ζήτησε μπροστά τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει, 70 ευρώ για μία ώρα. 

Ετσι, τη στιγμή που έπαιρνε τα χρήματα από τα χέρια του αστυνομικού, είδε ξαφνικά να «φιγουράρουν» στους καρπούς της χειροπέδες. Ταυτόχρονα, ο αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του έξω από το ξενοδοχείο, οι οποίοι συνέλαβαν τον 33χρονο άνδρα που περίμενε να παραλάβει την εντυπωσιακή ξανθιά. 

Ομως, οι αστυνομικοί ένιωσαν έκπληξη και σοκ όταν κατάλαβαν πως οι συλληφθέντες είναι πραγματικό ζευγάρι, το οποίο λόγω οικονομικής κρίσης «έπεσαν» στην πορνεία. 

«Δεν άντεχα να βλέπω τον αγαπημένο μου σύζυγο να μαραζώνει στο σπίτι. Εμεινε οχτώ μήνες άνεργος. Ηταν μηχανικός με καλή δουλειά και χρήματα, μέχρι που η επιχείρηση έκλεισε και μείναμε χωρίς λεφτά και με το δάνειο για το σπίτι να "τρέχει"», κατέθεσε μεταξύ άλλων η 28χρονη. 

Μάλιστα, χρειάστηκε να δανειστούν χρήματα από φιλικό τους ζευγάρι για να αγοράσει η όμορφη ξανθιά σύζυγος καυτά εσώρουχα, ερωτικά βοηθήματα και άλλα αξεσουάρ απαραίτητα για το... πρόγραμμα που πρόσφερε, ώστε να ανεβαίνει η τιμή που χρέωναν τον πελάτη, ανάλογα με τα βίτσια και τις φαντασιώσεις του. 


http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου