'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

«Γκάφα»(;) με το «καλημέρα» για το μπρίφινγκ Μιχελάκη

Με το «καλημέρα» άρχισαν τα… όργανα για τον νέο εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη.

Στο πρώτο κιόλας μπρίφινγκ, που έγινε χωρίς κάμερες και μετά από αναμονή εβδομάδων, απαντώντας σε ερώτηση για το ζήτημα που προέκυψε με την δήλωση Αντώναρου, ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε… «βουλευτή» τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, προκαλώντας κατάπληξη στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους! 

Ο ίδιος διερωτήθηκε συγκεκριμένα «πως είναι δυνατόν ένας βουλευτής να έχει εκπρόσωπο άλλο βουλευτή», για τον κ.Καραμανλή και τον κ. Αντώναρο, σε μια αναφορά που είναι σίγουρο ότι δεν άρεσε καθόλου (μα καθόλου…) στους ουκ ολίγους «καραμανλικούς» του κόμματος. 

Το ερώτημα που τίθεται πάντως και στο οποίο μόνο ο ίδιος ο κ. Γ. Μιχελάκης μπορεί να απαντήσει, είναι εάν πρόκειται όντως για «φραστικό» λάθος κατά την εκφορά του λόγου του. Ή εάν πρόκειται για ηθελημένο «δήθεν λάθος», προκειμένου να στείλει ακόμη ένα μήνυμα από την πλευρά της σημερινής ηγεσίας του κόμματος προς την προηγούμενη. 

Η αλήθεια είναι ότι αμέσως μετά ο εκπρόσωπος της ΝΔ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, κάνοντας αναφορά σε «εξαίρετες σχέσεις» μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, ενώ επικαλέσθηκε και την συνάντησή τους στην Θεσσαλονίκη. Υποστήριξε επίσης ότι δεν υπάρχει «καραμανλική πτέρυγα» και ότι η ΝΔ είναι «μία και αδιαίρετη». 

Δεν έπεισε όμως ότι όλα είναι «μέλι-γάλα» μεταξύ Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά, παρότι προσπάθησε σε αυτή την κατεύθυνση. Στην πραγματικότητα άλλωστε, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι ιδιαίτερες θερμές, όπως εύκολα μπορεί να συμπεράνει κάποιος από διαφορετικά γεγονότα τους τελευταίους μήνες, αλλά και από τα όσα μεσολάβησαν την Κυριακή που πέρασε, με αφορμή την πρόταση παραπομπής Σημίτη στην εξεταστική για την Siemens.  

Κάτω από αυτές τις συνθήκες πάντως είναι ευνόητο ότι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ την Πέμπτη αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον… 


star.gr
http://fonaklas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου