'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Οκτώ χρόνια στον γυναικολόγο για τον βιασμό πελάτισσάς του

Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας στον γυναικολόγο από την Αμαλιάδα που είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό πελάτισσάς του.

«Αρνούμαι τα πάντα. Μου έχουν στήσει πλεκτάνη με μοναδικό σκοπό να μου αποσπάσουν χρήματα». Για δεύτερη φορά ο γυναικολόγος προσπάθησε να πείσει τους δικαστές για την αθωότητά του, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο του «έδειξε» τον δρόμο για τη φυλακή κρίνοντας ως αληθή την καταγγελία του θύματος. Οπως κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου η νεαρή Αλβανίδα, τον Απρίλιο του 2001 είχε πάει στο ιατρείο του κατηγορουμένου για να υποβληθεί σε έκτρωση επειδή είχε πάρει αντιβιοτικά χάπια και φοβόταν για την υγεία του εμβρύου. Ο γιατρός αφού της χορήγησε αναισθητικό, προχώρησε στη διακοπή της κύησης και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, τη βίασε!

Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στην αίθουσα αναμονής βρισκόταν ο σύζυγος τής κοπέλας, αλλά και οι εργοδότες της, τους οποίους είχε ενημερώσει για την πρόθεσή της να διακόψει την κύηση. Οταν η νεαρή γυναίκα βγήκε από το ιατρείο, το πρόσωπό της ήταν γεμάτο με κραγιόν, γεγονός που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους συνοδούς της. Οπως ισχυρίστηκε εκ των υστέρων η κοπέλα, ο γιατρός τη φιλούσε ενώ εκείνη ήταν ναρκωμένη!


Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε εναντίον του γιατρού ακόμα μία αλλοδαπή, η οποία μετά τη σύλληψη του γυναικολόγου είχε πάει στην Ασφάλεια Πύργου και είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει και εκείνη θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο. Οπως είπε η ίδια, όταν έγινε γνωστή η καταγγελία της Αλβανίδας, βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε κι εκείνη τον βιασμό της από τον ίδιο γιατρό.


Παρ’ όλα αυτά, ο γυναικολόγος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για καλοστημένη πλεκτάνη εις βάρος του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το μόνο που είχε κάνει στην Αλβανίδα ήταν μία δαχτυλική εξέταση προκειμένου να διαπιστώσει αν μετά την έκτρωση είχε αιμορραγία και αν είχε συσπάσεις η μήτρα της. Στην απολογία του, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες του έστησαν μια καλά οργανωμένη πλεκτάνη, με μόνο σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών τον είχε καταδικάσει πρωτόδικα (σε δίκη που έγινε τον Απρίλιο του 2004) σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.


Το περιστατικό είχε προκαλέσει αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας, αφού ο γιατρός είναι πρόσωπο γνωστό και υπεράνω πάσης υποψίας.



Espressonews
http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου